reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Cześć dziewczyny.
Wkoncu się dokopalam i nadrobilam, rossig tak jak dziewczyny pisały. Trzymaj się mocno,zrob tetaz wszystko na co najdzie tylko ochota i jesteśmy z Tobą wszyscy. Myślę za zarówno foeumowiczki jak i czytelniczki,mniej czy więcej udzielające się. Przesylam od siebie tez duzooo uścisków,jesteś silna.

Ehh..
U mnie od wczoraj plamienia najpierw brązowe potem trochę krwi. Dziś z rana to samo. Do tego ból i rwanie z lewej strony brzucha. Doktor przepisał mi duphaston 2x1 i luteine 3x1. Poza tym mówił,że mam nadzerke. Plamie mniej ale dalej na brązowo. Mam 7tc+2. Nie wiem co myśleć już,mam wrócić za dwa tygodnie. Na dworze leje wiec zostaje tylkp drzemka na resztę dnia i spanie,akurat się dostosuje bo pilnuje od rodziny szczeniaczka. A on lata chwilę i już zasypia. Normalnie zgranie mamy 100%. Ściskam Was wszystkie kochane i przesyłam wirtualną energie(A resztę energii idę przeznaczyć na drzemke) 😘🧐😏

Nadżerke? :eek::eek::eek:

Weź no nie strasz, bo w terminie @ ja mam tylko brązowo-czarne plamienia, które potraktowałam jako dziwaczny okres. Mam nadzieje, że nic tam w środku nie siedzi :oo::oo::oo:

Nadżerke? :eek::eek::eek:

Weź no nie strasz, bo w terminie @ ja mam tylko brązowo-czarne plamienia, które potraktowałam jako dziwaczny okres. Mam nadzieje, że nic tam w środku nie siedzi :oo::oo::oo:
Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek 😬🤪. Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazy 😅😅😅

Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek 😬🤪. Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazy 😅😅😅

Ale u mnie w ogóle nie było krwi tylko brąz i brąz i czerń 🤔🤔🤔 Zdechlaki plemnikowe pewnie wychodzą 😲😲😲

A możesz napisać do czego używają tej czarnuszki? Bo kupiłam do pieczenia chleba. A tak to nie mam pomysłu do czego jej można dodać.
Nadzieję zawsze warto mieć 🤗
Pycha jest awokado, na to pomidor i czarnuszka :) ja na chlebie tak jem ale jak ktoś nie je pieczywa to można taka wersje sote sobie zrobić :)

Czy będąc dwa dni przed owulacja ginekolog już będzie widział ze do owulacji może dojść i czy w ogóle dojdzie?
Ide pierwszy raz i dopiero pierwszy raz będę o takie rzeczy pytać i sprawdzać wszystkp jezeli chodzi o zajście w ciążę

Czy będąc dwa dni przed owulacja ginekolog już będzie widział ze do owulacji może dojść i czy w ogóle dojdzie?
Ide pierwszy raz i dopiero pierwszy raz będę o takie rzeczy pytać i sprawdzać wszystkp jezeli chodzi o zajście w ciążę

Stwierdzi grubość endometrium, wielkość pęcherzyka lub pęcherzyków i powie kiedy może pęknąć :)

reklama
Do góry