karina1988
Fanka BB :)
No widzisz... U mnie nic...ale tak bylo zawsze, mi gin od razu przepisal Aromka, skonczylam cykl i czekam na efekty ale wybieram sie na laparo..Ja po CLO mam straszne uderzenia gorąca...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz... U mnie nic...ale tak bylo zawsze, mi gin od razu przepisal Aromka, skonczylam cykl i czekam na efekty ale wybieram sie na laparo..Ja po CLO mam straszne uderzenia gorąca...
Trzymam kciuki aby się udało, ja niby w niedziele @ ale kompletnie sie nie czuję a testy białeNo widzisz... U mnie nic...ale tak bylo zawsze, mi gin od razu przepisal Aromka, skonczylam cykl i czekam na efekty ale wybieram sie na laparo..
Cześć dziewczyny.
Wkoncu się dokopalam i nadrobilam, rossig tak jak dziewczyny pisały. Trzymaj się mocno,zrob tetaz wszystko na co najdzie tylko ochota i jesteśmy z Tobą wszyscy. Myślę za zarówno foeumowiczki jak i czytelniczki,mniej czy więcej udzielające się. Przesylam od siebie tez duzooo uścisków,jesteś silna.
Ehh..
U mnie od wczoraj plamienia najpierw brązowe potem trochę krwi. Dziś z rana to samo. Do tego ból i rwanie z lewej strony brzucha. Doktor przepisał mi duphaston 2x1 i luteine 3x1. Poza tym mówił,że mam nadzerke. Plamie mniej ale dalej na brązowo. Mam 7tc+2. Nie wiem co myśleć już,mam wrócić za dwa tygodnie. Na dworze leje wiec zostaje tylkp drzemka na resztę dnia i spanie,akurat się dostosuje bo pilnuje od rodziny szczeniaczka. A on lata chwilę i już zasypia. Normalnie zgranie mamy 100%. Ściskam Was wszystkie kochane i przesyłam wirtualną energie(A resztę energii idę przeznaczyć na drzemke)
Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek . Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazyNadżerke?
Weź no nie strasz, bo w terminie @ ja mam tylko brązowo-czarne plamienia, które potraktowałam jako dziwaczny okres. Mam nadzieje, że nic tam w środku nie siedzi
Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek . Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazy
Pycha jest awokado, na to pomidor i czarnuszka ja na chlebie tak jem ale jak ktoś nie je pieczywa to można taka wersje sote sobie zrobićA możesz napisać do czego używają tej czarnuszki? Bo kupiłam do pieczenia chleba. A tak to nie mam pomysłu do czego jej można dodać.
Nadzieję zawsze warto mieć
Czy będąc dwa dni przed owulacja ginekolog już będzie widział ze do owulacji może dojść i czy w ogóle dojdzie?
Ide pierwszy raz i dopiero pierwszy raz będę o takie rzeczy pytać i sprawdzać wszystkp jezeli chodzi o zajście w ciążę
I to wszystko z usg tak?Stwierdzi grubość endometrium, wielkość pęcherzyka lub pęcherzyków i powie kiedy może pęknąć
I to wszystko z usg tak?
A mogę dzień wcześniej normalnie Serduszkowac? Bo jak mi sie przesunie jeden dzień to wole nie ryzykować