reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Cześć dziewczyny.
Wkoncu się dokopalam i nadrobilam, rossig tak jak dziewczyny pisały. Trzymaj się mocno,zrob tetaz wszystko na co najdzie tylko ochota i jesteśmy z Tobą wszyscy. Myślę za zarówno foeumowiczki jak i czytelniczki,mniej czy więcej udzielające się. Przesylam od siebie tez duzooo uścisków,jesteś silna.

Ehh..
U mnie od wczoraj plamienia najpierw brązowe potem trochę krwi. Dziś z rana to samo. Do tego ból i rwanie z lewej strony brzucha. Doktor przepisał mi duphaston 2x1 i luteine 3x1. Poza tym mówił,że mam nadzerke. Plamie mniej ale dalej na brązowo. Mam 7tc+2. Nie wiem co myśleć już,mam wrócić za dwa tygodnie. Na dworze leje wiec zostaje tylkp drzemka na resztę dnia i spanie,akurat się dostosuje bo pilnuje od rodziny szczeniaczka. A on lata chwilę i już zasypia. Normalnie zgranie mamy 100%. Ściskam Was wszystkie kochane i przesyłam wirtualną energie(A resztę energii idę przeznaczyć na drzemke) 😘🧐😏

Nadżerke? :eek::eek::eek:

Weź no nie strasz, bo w terminie @ ja mam tylko brązowo-czarne plamienia, które potraktowałam jako dziwaczny okres. Mam nadzieje, że nic tam w środku nie siedzi :oo::oo::oo:

Nadżerke? :eek::eek::eek:

Weź no nie strasz, bo w terminie @ ja mam tylko brązowo-czarne plamienia, które potraktowałam jako dziwaczny okres. Mam nadzieje, że nic tam w środku nie siedzi :oo::oo::oo:
Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek 😬🤪. Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazy 😅😅😅

Chyba nie ma.na to reguły. Moja znajoma jak miała to bez objawów,tak przy wizycie wyszło i później jakos samo odeszło w.zapomnienie bez ingerencji jakiejkolwiek 😬🤪. Ja nigdy nie miałam.i od.wczoraj z lekka zawał, że tu nagle brązowo a potem krew. Ale ponoć tak może być. Choć dwa tygodnie temu będąc na wizycie nic tam nie było, człowiek nie nadazy 😅😅😅

Ale u mnie w ogóle nie było krwi tylko brąz i brąz i czerń 🤔🤔🤔 Zdechlaki plemnikowe pewnie wychodzą 😲😲😲

A możesz napisać do czego używają tej czarnuszki? Bo kupiłam do pieczenia chleba. A tak to nie mam pomysłu do czego jej można dodać.
Nadzieję zawsze warto mieć 🤗
Pycha jest awokado, na to pomidor i czarnuszka :) ja na chlebie tak jem ale jak ktoś nie je pieczywa to można taka wersje sote sobie zrobić :)

Czy będąc dwa dni przed owulacja ginekolog już będzie widział ze do owulacji może dojść i czy w ogóle dojdzie?
Ide pierwszy raz i dopiero pierwszy raz będę o takie rzeczy pytać i sprawdzać wszystkp jezeli chodzi o zajście w ciążę

Czy będąc dwa dni przed owulacja ginekolog już będzie widział ze do owulacji może dojść i czy w ogóle dojdzie?
Ide pierwszy raz i dopiero pierwszy raz będę o takie rzeczy pytać i sprawdzać wszystkp jezeli chodzi o zajście w ciążę

Stwierdzi grubość endometrium, wielkość pęcherzyka lub pęcherzyków i powie kiedy może pęknąć :)

reklama
Do góry