L
Lebkuchen_mum
Gość
Owulacja idzieMój 10 dc ostatni cykl 26 dni. Mój połówek w pracy, widzimy się jutro po 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacja idzieMój 10 dc ostatni cykl 26 dni. Mój połówek w pracy, widzimy się jutro po 15
Owulacja idzie
Mam nadzieję
Jak słodko z tymi ogórkamiJa naprawdę nie wiem jak lekarze na tym etapie rozróżniają - ja jedyne co widziałam z całą pewnością to bijące serduszko, a dupka dla mnie mogła być wszędzie, nawet w miejscu główki! mnie tak wczoraj wzięło na ogórki korniszone i pół wieczora o tym mojemu mężowi ględziłam, a dzisiaj pod gabinetem mi mówi, że kupił malosolne, takze odliczalam sekundy żeby szybko w domu umyć ręce i się do nich dorwać
Oj to szkoda, że Wam zmienili. Ale jakoś to przetrzymasz. A rano testowanko powodzenia!Kiedyś byliśmy we dwoje i sie dało a teraz to tylko krzesła :-/ Także zombiak rano na rowerze postraszy
O jak pięknie to idealo - jutro owu to idealnie w punkt a nawet jak by była za 12 h albo dziś to i tak zdążycieMój 10 dc ostatni cykl 26 dni. Mój połówek w pracy, widzimy się jutro po 15
O której pojawiła się krew?Dziewczyny mam do zrobienia badania typu prolaktyna ,estradiol ,DHEAS itp . Lekarz zapisał 3-5dc. Od trzech dni mam plamienia,dziś krew. Lepiej zrobić w piątek w 2 DC czy w ostatnim dniu czyli 5? Czy to bez różnicy?
Po 15 . Czyli lepiej pójdę w poniedziałek to będzie 4dc wg tej teorii a 5dc normalnie czyli też zmieszczę się w tych normach. Nie chciałabym iść za późno a sporo badań i żal żeby je powtarzać [emoji85][emoji85][emoji86][emoji86]O której pojawiła się krew?
W klinice mi powiedzieli, że jak po godz. 15 to mam liczyć 1 dc od dnia następnego.
Masz zdjecie?
Jak słodko z tymi ogórkami
A mąż był z Tobą usłyszeć serduszko czy mu zabronili?
Oj to szkoda, że Wam zmienili. Ale jakoś to przetrzymasz. A rano testowanko powodzenia!
To nie zapomnijMam, mam, ale z tej radości jeszcze z mężem w samochodzie oglądałam i zostawiłam w schowku jak jutro przyniosę to wrzuce