reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać 😅). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka 😍 - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka 😆 ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! 😍😍😍 dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy 🤞

reklama
Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać [emoji28]). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka [emoji7] - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka [emoji38] ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! [emoji7][emoji7][emoji7] dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy [emoji1696]
Cudowne wiadomości, informacje rośnijcie zdrowo! [emoji177]

Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać 😅). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka 😍 - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka 😆 ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! 😍😍😍 dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy 🤞
He he kochana jak cudownie słyszeć takie wieści 😁 😽 ❤️
I dupke i główkę można rozróżnić to już mega duży Twój bobasek no no 👍🤰🦄
Cudownie wieści ☺️ 💞
P. S. 3 ogórki zwłoki Ci wybaczamy. Ja też cały czas w ogórkach siedzę 😂

Cudowne wiesci 😍😍😍 rosnijcie zdrowo kochani 🥰🥰🥰

He he kochana jak cudownie słyszeć takie wieści 😁 😽 ❤️
I dupke i główkę można rozróżnić to już mega duży Twój bobasek no no 👍🤰🦄
Cudownie wieści ☺️ 💞
P. S. 3 ogórki zwłoki Ci wybaczamy. Ja też cały czas w ogórkach siedzę 😂

Ja naprawdę nie wiem jak lekarze na tym etapie rozróżniają - ja jedyne co widziałam z całą pewnością to bijące serduszko, a dupka dla mnie mogła być wszędzie, nawet w miejscu główki! 😅 mnie tak wczoraj wzięło na ogórki małosolne i pół wieczora o tym mojemu mężowi ględziłam, a dzisiaj pod gabinetem mi mówi, że kupił malosolne, takze odliczalam sekundy żeby szybko w domu umyć ręce i się do nich dorwać 🤣

Ostatnia edycja:
Ja naprawdę nie wiem jak lekarze na tym etapie rozróżniają - ja jedyne co widziałam z całą pewnością to bijące serduszko, a dupka dla mnie mogła być wszędzie, nawet w miejscu główki! 😅 mnie tak wczoraj wzięło na ogórki korniszone i pół wieczora o tym mojemu mężowi ględziłam, a dzisiaj pod gabinetem mi mówi, że kupił malosolne, takze odliczalam sekundy żeby szybko w domu umyć ręce i się do nich dorwać 🤣
Masz zdjecie?

reklama
Mój 10 dc ostatni cykl 26 dni. Mój połówek w pracy, widzimy się jutro po 15 😏

Załączniki

• Screenshot_20200528-204101_Gallery.jpg
    Screenshot_20200528-204101_Gallery.jpg
    258,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry