reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać 😅). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka 😍 - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka 😆 ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! 😍😍😍 dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy 🤞

reklama
Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać [emoji28]). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka [emoji7] - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka [emoji38] ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! [emoji7][emoji7][emoji7] dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy [emoji1696]
Cudowne wiadomości, informacje rośnijcie zdrowo! [emoji177]

Dziewczyny ja w sumie dopiero wróciłam (no dobra zdążyłam jeszcze wciągnąć 3 małosolne, bo nie mogłam już wytrzymać 😅). Jest pięknie! Widziałam i słyszałam serduszko mojego pięknego okruszka 😍 - to była naprawdę chyba najpiękniejsza chwila w moim życiu! Fasolka oczywiście schowała się gdzieś tam na samym dole i na początku ciężko ją było dobrze zobaczyć, ale wszystko ok - lekarz pokazał mi gdzie główka i gdzie dupka 😆 ze zdjęcia usg wynika, ze CRL=1cm i że to 7+1 a licząc od ostatniej @ mam 7+0, także naprawdę po tej wizycie jakby nowe życie we mnie weszło, byłam taka zestresowana, dobijaly mnie te mdłości i złe samopoczucie, a teraz mam ochotę skakać pod sufit! 😍😍😍 dziewczyny @rossig i @Piernik98 mega mi miło że trzymalyście kciuki i ogromnie się cieszę, ze Was wszystkie tu mam i mam do kogo się wygadać, bo nikomu jeszcze z mężem nie mówiliśmy o ciąży. Kolejną wizytę umówiona mam za miesiąc i w tym czasie mam zrobić komplet badań - oby szybko przebrnąć przez ten pierwszy trymestr, to już i stres będzie mniejszy 🤞
He he kochana jak cudownie słyszeć takie wieści 😁 😽 ❤️
I dupke i główkę można rozróżnić to już mega duży Twój bobasek no no 👍🤰🦄
Cudownie wieści ☺️ 💞
P. S. 3 ogórki zwłoki Ci wybaczamy. Ja też cały czas w ogórkach siedzę 😂

Cudowne wiesci 😍😍😍 rosnijcie zdrowo kochani 🥰🥰🥰

He he kochana jak cudownie słyszeć takie wieści 😁 😽 ❤️
I dupke i główkę można rozróżnić to już mega duży Twój bobasek no no 👍🤰🦄
Cudownie wieści ☺️ 💞
P. S. 3 ogórki zwłoki Ci wybaczamy. Ja też cały czas w ogórkach siedzę 😂

Ja naprawdę nie wiem jak lekarze na tym etapie rozróżniają - ja jedyne co widziałam z całą pewnością to bijące serduszko, a dupka dla mnie mogła być wszędzie, nawet w miejscu główki! 😅 mnie tak wczoraj wzięło na ogórki małosolne i pół wieczora o tym mojemu mężowi ględziłam, a dzisiaj pod gabinetem mi mówi, że kupił malosolne, takze odliczalam sekundy żeby szybko w domu umyć ręce i się do nich dorwać 🤣

Ostatnia edycja:
Ja naprawdę nie wiem jak lekarze na tym etapie rozróżniają - ja jedyne co widziałam z całą pewnością to bijące serduszko, a dupka dla mnie mogła być wszędzie, nawet w miejscu główki! 😅 mnie tak wczoraj wzięło na ogórki korniszone i pół wieczora o tym mojemu mężowi ględziłam, a dzisiaj pod gabinetem mi mówi, że kupił malosolne, takze odliczalam sekundy żeby szybko w domu umyć ręce i się do nich dorwać 🤣
Masz zdjecie?

reklama
Mój 10 dc ostatni cykl 26 dni. Mój połówek w pracy, widzimy się jutro po 15 😏

Załączniki

• Screenshot_20200528-204101_Gallery.jpg
    Screenshot_20200528-204101_Gallery.jpg
    258,7 KB · Wyświetleń: 64
Do góry