reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

He 😉 to widzisz do 1 czerwca jeszcze sporo czasu zostało 😁
Ja będę trzymać do samego końca ✊
Również trzymam kciuki!
1 też testuje, ale szczerze nie robię sobie wielkich nadzieji. Bo mam duzo stresu od 3 miesięcy więc to by było spełnienie marzeń bo tych wszystkich nieszczęściach 😳

reklama
Wczoraj robiłam ale ciągle piłam, siki to miałam białe jak woda, takie pragnienie miałam i miałam bledsze. Tazke zobaczę te kolejne, ale ze środy mialam ciemniejszy niż z wtorku.
To jak piłaś to faktycznie niemiarodajne. A może byś zrobiła z rannego moczu owulacyjny tak z ciekawości czy pokaże pozytyw?
Ja tak robiłam czasami. Był podobny do tego zrobionego z kolejnego moczu np o 10.

Dzisiaj 22dc rano test negatywny... W środę 20dc coś ala pęcherzyk 17mm a dzisiaj ból taki, że ze aż mnie zgięło w pół... Poważnie... Nie wiedziałam co się dzieje...
Podojrzewalabyl owulację ale 2 w miesiącu?? Jedna 14dc druga 22dc [emoji848][emoji848][emoji848] rozrzutnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Piwko możesz wypić jak najbardziej :-) ja pytałam ginekologa bo przecież w Święta wjechalo winko xd A we wtorek wyszedł test [emoji85] ale powiedział że głowa była lżejsza to i dziecko się zagniezdziło A do 6 tc dziecko z matką nie jest jeszcze połączone pępowiną więc nic się złego nie wydarzy:-)
Taaa ginekolog mi kazał pierwszego czerwca testować [emoji23] [emoji23] Marzyciel [emoji849][emoji849]

Jak peszek to peszek, ale miło, że ktoś trzyma jeszcze kciuki :)

Piwko możesz wypić jak najbardziej :-) ja pytałam ginekologa bo przecież w Święta wjechalo winko xd A we wtorek wyszedł test [emoji85] ale powiedział że głowa była lżejsza to i dziecko się zagniezdziło A do 6 tc dziecko z matką nie jest jeszcze połączone pępowiną więc nic się złego nie wydarzy:-)
Dużo znajomych zaszło w ciążę po pijaku. Zero starań itp, po prostu po procentach

reklama
Do góry