reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Trzymam kciukasy :) A w pracy mam nockę to jak mnie nie najdzie w pracy (a często lubi) to mooooooooże kupie test wtedy i mooooże zrobie.

Chociaż to mi się wydaje jakoś szybko jutro będzie dopiero 14dpo :p

E znając życie zaraz po teście moja macica zrobi aku ku i ful morza czerwonego nadejdzie :D
Ale trzymamy kciuki Aga mimo Twojego czarnowidztwa w tym przypadku 😀

reklama
Kupiłam w drodze do pracy, ale mieli tylko bobo testy - podobno takie sobie są - i to jeszcze 25 :D

Znając siebie i tak zapomne w pracy, że mam nie sikać :p także dziewczyny ja mam czaaaaaaaas i tak jak ma przyjść to przylezieeeeeeee

Daj znać czy się zdecydowałaś kupić test 😁 Ty to masz anielską cierpliwość. Idealna mama dla pięcioraczków 😉😆
He he robi, robi ☺ no chyba, że będziesz piła i sikała całą noc jak za dnia to faktycznie może nie. O której będziesz w domu po pracy? 😉

Już kupione :p Będzie bielsze niż wybielacz ACE :D

No w nocy to ja piję, bo bym uschła ;)

Kupiłam w drodze do pracy, ale mieli tylko bobo testy - podobno takie sobie są - i to jeszcze 25 :D

Znając siebie i tak zapomne w pracy, że mam nie sikać [emoji14] także dziewczyny ja mam czaaaaaaaas i tak jak ma przyjść to przylezieeeeeeee
A jednak test kupiony [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

3mam kciuki

Znając siebie i tak zapomne w pracy, że mam nie sikać :p także dziewczyny ja mam czaaaaaaaas i tak jak ma przyjść to przylezieeeeeeee
Niezbyt słyszałam opinie o nich. To może faktycznie poczekaj 🤔 a może udało by się znaleźć po drodze z pracy w innej aptece i kupić test o czułości 10 ☺️

A tam dupa nie chce mi się latać po nocy nieprzespanej po aptekach. Będzie bladzioch to i będzie :) :) :) U mnie w rodzinie wszyscy bladzi 😂😂😂

reklama
Do góry