reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Ovitrelle. No ale dziwne jest to, że wczoraj już nic niewidac a dzisiaj taka i do dosyć wyraźna. Jestem 8dzien po zastrzyku

Trzymam kciukasy :) A w pracy mam nockę to jak mnie nie najdzie w pracy (a często lubi) to mooooooooże kupie test wtedy i mooooże zrobie.

Chociaż to mi się wydaje jakoś szybko jutro będzie dopiero 14dpo :p

E znając życie zaraz po teście moja macica zrobi aku ku i ful morza czerwonego nadejdzie :D

reklama
Trzymam kciukasy :) A w pracy mam nockę to jak mnie nie najdzie w pracy (a często lubi) to mooooooooże kupie test wtedy i mooooże zrobie.

E znając życie zaraz po teście moja macica zrobi aku ku i ful morza czerwonego nadejdzie :D
14dpo i Ty jeszcze testu nie robiłaś? 🤦‍♀️😁Ja jestem 7dpo i już mnie mogę wytrzymać. Trzymam kciuki, żeby franca nie przyszła 🤞

Jaki piękny człowieczek!!! 😍 gratulacje ogromne!
Dziewczyny ja dzisiaj wieczorem mam wizytę i mega się stresuje - dziś równo 7+0 licząc od ostatniej @. Poprzednią wizytę miałam w 4+6 i na usg widoczny był pecherzyk ciążowy i pecherzyk żółtkowy, ale nie było jeszcze widocznego zarodka 🙏 trzymajcie kciuki ✊
Ojej 😍 będę mocno trzymała kciuki za Twoją dziecinkę ❤️ oby wszystko było ok ☺️

Albo juz lepiej isc na bete i powtorzyc po 48h i bedzie jasnosc. No ale mysle ze test byl za wczesnie robiony, nawet po zaplodnieniu nie wyszlo by na tyle szybko bo owulacja pewnie nie byla zaraz po zastrzyku. Zycze oczywiscie powodzenia ❤❤❤ dawaj znac 🥰😇
Beta też nic jej nie da. Szkoda zachodu. Bo już czytałam taką historie, że była 11, a potem spadała. Czyli też nic z tego nie wiadomo.

Daj znać czy się zdecydowałaś kupić test 😁 Ty to masz anielską cierpliwość. Idealna mama dla pięcioraczków 😉😆

Już co miesiac w miesiac i tak franca przychodzi to nie liczę na Bóg wie co ;) a może po nieprzespanej nocy w pracy to się nie robi co? :p :p :p
He he robi, robi ☺️ no chyba, że będziesz piła i sikała całą noc jak za dnia to faktycznie może nie. O której będziesz w domu po pracy? 😉

reklama
Trzymamy kciuki[emoji873] czekamy na info [emoji173]
Jaki piękny człowieczek!!! [emoji7] gratulacje ogromne!
Dziewczyny ja dzisiaj wieczorem mam wizytę i mega się stresuje - dziś równo 7+0 licząc od ostatniej @. Poprzednią wizytę miałam w 4+6 i na usg widoczny był pecherzyk ciążowy i pecherzyk żółtkowy, ale nie było jeszcze widocznego zarodka [emoji120] trzymajcie kciuki [emoji110]

Do góry