reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Ja po wizycie. Serduszko jak dzwon. Wszystko jak należy 🥰🥰🥰 moge odstawic duphaston i wspolzyc po wyleczeniu infekcji

Jaki piękny człowieczek!!! 😍 gratulacje ogromne!
Dziewczyny ja dzisiaj wieczorem mam wizytę i mega się stresuje - dziś równo 7+0 licząc od ostatniej @. Poprzednią wizytę miałam w 4+6 i na usg widoczny był pecherzyk ciążowy i pecherzyk żółtkowy, ale nie było jeszcze widocznego zarodka 🙏 trzymajcie kciuki ✊

Zależy jak długo utrzymuje się u Ciebie zastrzyk. Teoretycznie najbezpieczniej jest zrobić 14 dni po podaniu zastrzyku, bo wtedy masz już pewność, ze to nie on pokazuje druga kreseczke, ale są dziewczyny u których już ok 5 dni po podaniu nie ma śladu po zastrzyku. U Ciebie wygląda to jakby dzisiejsza kreseczka była ciemniejsza niż wczorajsza, także może to być tak naprawdę wszystko i nic.. poczekaj jeszcze ok. 3 dni - jeżeli kreseczka będzie ciemnieć, to zdecydowanie można się już cieszyć 😊
Mam plan codziennie teraz rano sprawdzać 😂 ale dziwne, że 6 i 7dni po nie widać prawie nic a dzisiaj 8dni po jest kreseczka. Za pierwszym razem jak miałam zastrzyk to też 7dnia nic nie bylo

Mam plan codziennie teraz rano sprawdzać 😂 ale dziwne, że 6 i 7dni po nie widać prawie nic a dzisiaj 8dni po jest kreseczka. Za pierwszym razem jak miałam zastrzyk to też 7dnia nic nie bylo

Trzymam kciuki, żeby to jednak nie był zastrzyk! Gdyby kreseczka była od niego to z dnia na dzień powinna jaśnieć, jeżeli będzie ciemniała to znaczy że się udało! 😍

Powiedziała, że do 10 dni się utrzymuje, że ale każda kobieta jest inna i może być różnie
Albo juz lepiej isc na bete i powtorzyc po 48h i bedzie jasnosc. No ale mysle ze test byl za wczesnie robiony, nawet po zaplodnieniu nie wyszlo by na tyle szybko bo owulacja pewnie nie byla zaraz po zastrzyku. Zycze oczywiscie powodzenia ❤❤❤ dawaj znac 🥰😇

reklama
Albo juz lepiej isc na bete i powtorzyc po 48h i bedzie jasnosc. No ale mysle ze test byl za wczesnie robiony, nawet po zaplodnieniu nie wyszlo by na tyle szybko bo owulacja pewnie nie byla zaraz po zastrzyku. Zycze oczywiscie powodzenia [emoji173][emoji173][emoji173] dawaj znac [emoji3059][emoji56]
Nadzieje daje mi fakt, że owulacja była bo to wczoraj usg potwierdzilo a przedwczoraj czułam taki dziwny ból czasem plecy, czasem podbrzusze, jajniki i w pachwinie takie ciągnięcie.. Kto wie... Czekamy (nie)cierpliwie [emoji16]

Do góry