reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Woow super - gratulacje!! To chyba jednak prawda że ten mały człowieczek sam wybiera sobie czas kiedy ma się pojawić 😁
Testy robiłam - pierwszy w poniedziałek 12 dpo, było to 14 dni od podania pregnylu i strasznie się bałam, ze może jakimś cudem to jeszcze pregnyl wychodzi na teście.. wczoraj - 16 dpo zrobiłam kolejny test i druga kreska jest dużo grubszą i wyrazniejsza niż ta z poniedziałku, także modlę się żeby było już tylko dobrze!
P.S. test z niebieską końcówka z poniedziałku, a Pink wczoraj 😍
Oooooo jednak testujesz testujesz. Super, to już chyba pewniak :) :) :)

reklama
I nic się nie chwalisz?? No to gratulacje [emoji7]
Woow super - gratulacje!! To chyba jednak prawda że ten mały człowieczek sam wybiera sobie czas kiedy ma się pojawić [emoji16]
Testy robiłam - pierwszy w poniedziałek 12 dpo, było to 14 dni od podania pregnylu i strasznie się bałam, ze może jakimś cudem to jeszcze pregnyl wychodzi na teście.. wczoraj - 16 dpo zrobiłam kolejny test i druga kreska jest dużo grubszą i wyrazniejsza niż ta z poniedziałku, także modlę się żeby było już tylko dobrze!
P.S. test z niebieską końcówka z poniedziałku, a Pink wczoraj [emoji7]

@Saneatsui @aga.i.nieszka i @Ragda jako ogórkowe, doświadczone staraczki może napiszecie tutaj trochę o sobie 😀 - w którym cyklu się Wam udało, jak się wtedy czułyście, czy mialyscie jakieś objawy w tym udanym cyklu? Uwielbiam też czytać wiadomości jak przekazalyscie wiadomość tatusiom 😍

U mnie dziś 31dc, 17dpo, @ i plamienia dalej ani widu ani słychu 🙉
My mieliśmy sie zacząć starac dopiero pod koniec roku. Chcielismy wyjechac jeszcze na jakieś super wakacje do Azji.. Ale nagle zaczelo sie z korona.. Zaczela mnie wkurzac bardzo szefowa i tak jakis stwierdziliśmy, ze zaczniemy wcześniej. W sumie daliśmy sobie tylko jedna szanse.. Baliśmy sie trochę. Kupilam testy owu i tak działaliśmy. :) myslalam, ze się nie uda bo mialam podwyższoną prolaktyne zawsze i w dodatku nieregularne okresy.. Ale nagle przed okresem robilo mi sie zimno ciagle mimo np. Palenia w kominku.. Jakoś tak slabiej sie czulam. No i robilam dalej testy owu. I jak byly blade tak nagle zaczely mi ciemniec z dnia na dzien.. 11dni po owulacji zrobilam pierwszy test i byla jasna kreska. Powtórzyłam po 3 dniach i wyszla juz ciemniejsza :) i tak leci czas.. Dzisiaj juz 9+4 :) a jakby liczyc z miesiaczki to 10+2 :) ale ciaza mlodsza :)

Ogolnie mam 26 lat prawie, mąż 29 :) jesteśmy rok po ślubie :) 5 lat razem :)

My mieliśmy sie zacząć starac dopiero pod koniec roku. Chcielismy wyjechac jeszcze na jakieś super wakacje do Azji.. Ale nagle zaczelo sie z korona.. Zaczela mnie wkurzac bardzo szefowa i tak jakis stwierdziliśmy, ze zaczniemy wcześniej. W sumie daliśmy sobie tylko jedna szanse.. Baliśmy sie trochę. Kupilam testy owu i tak działaliśmy. :) myslalam, ze się nie uda bo mialam podwyższoną prolaktyne zawsze i w dodatku nieregularne okresy.. Ale nagle przed okresem robilo mi sie zimno ciagle mimo np. Palenia w kominku.. Jakoś tak slabiej sie czulam. No i robilam dalej testy owu. I jak byly blade tak nagle zaczely mi ciemniec z dnia na dzien.. 11dni po owulacji zrobilam pierwszy test i byla jasna kreska. Powtórzyłam po 3 dniach i wyszla juz ciemniejsza :) i tak leci czas.. Dzisiaj juz 9+4 :) a jakby liczyc z miesiaczki to 10+2 :) ale ciaza mlodsza :)

Ogolnie mam 26 lat prawie, mąż 29 :) jesteśmy rok po ślubie :) 5 lat razem :)

Woow super! Gratuluję! 😍 to jesteśmy rówieśniczkami - ja tez mam 26 lat, ale z mężem w tym roku będzie 11 lat jak jesteśmy razem 😱😁

Ja w prawdzie ogórkowa staraczka i ciezarowka ale fajnie się was czyta więc się wpraszam :p

No moj maz to samo, przed ślubem to auto było wybzykane tak że szok A teraz się już starej dupie nie chce i by tylko w łóżku... No dobra w mieszkaniu... bo na stole też było (w udanym cyklu haha)
Ja też ogórkowa ale podczytuję koleżanki [emoji854][emoji6]
To ja do Was też dołączę 🥰 bo bije od Was taki optymizm 😉
Również jeszcze nie brzuszkowa, ale w tym cyklu ananas poszedł w ruch plus olej z wiesiołka
Kilka dziewczyn kojarzę że staraczek 🙂
@KiedyPytam ba pewno wkrótce i my dołączymy do @rossig i @aga.i.nieszka jako ciężarówki 🤗 zobaczysz ☺
Co do seksow w aucie i innych miejscach to u nas to ja wolę łóżko 🤦‍♀️ jakoś mało pewnie się czuje gdzie indziej 🤷‍♀️ ale kto wie może w tym cyklu poszaleje, skoro któraś z was pisała, że w cyklu udanym miłości były nawet na stole 😁😁😁

Chodźcie tu wszystkie 😁 każdy mile widziany 😉
Ja akurat podczytywałam ogórkowe staraczki (jeszcze się wtedy nie starałam) także dużo nicków kojarzę ☺️

@Saneatsui @aga.i.nieszka i @Ragda jako ogórkowe, doświadczone staraczki może napiszecie tutaj trochę o sobie 😀 - w którym cyklu się Wam udało, jak się wtedy czułyście, czy mialyscie jakieś objawy w tym udanym cyklu? Uwielbiam też czytać wiadomości jak przekazalyscie wiadomość tatusiom 😍

U mnie dziś 31dc, 17dpo, @ i plamienia dalej ani widu ani słychu 🙉
O to to 😁 też uwielbiam relacje z udanych cyklów czytać 😉

reklama
Do góry