reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Hej. Kurcze dziewczyny tak tu u Was wesoło. Mogę czasami dołączyć? Co prawda nie jestem z tych udanych, ale zjadłam już pół ananasa..... Dzisiaj w pracy się na mnie dziwnie patrzyli jak zjadłam kawałek za kawałkiem :D

Hej. Kurcze dziewczyny tak tu u Was wesoło. Mogę czasami dołączyć? Co prawda nie jestem z tych udanych, ale zjadłam już pół ananasa..... Dzisiaj w pracy się na mnie dziwnie patrzyli jak zjadłam kawałek za kawałkiem :D

Kochana myślę że na tym forum znajdzie się miejsce dla każdego- same super babki się tu udzielają 😍😃

Oczywiście, że możesz dołączyć 😁 tu nie są tylko ciężarne także spokojnie ☺️ będziemy Ci kibicować 😉 kiedy termin okresu? 😁

Podziwiam cierpliwość :D ja byłam 4+4potem 6+5 i okazalo sie ze jest 6+0 :D i teraz 9+1 :)

Kurde cos musi byc z tymi owulacyjnymi :) mega sie ciesze ze wam sie udalo ❤️

Czy na wizycie 4+4 lekarz widział już pecherzyk? 😍 gratuluje Ci bardzo, ze się udało!!!

Czy na wizycie 4+4 lekarz widział już pecherzyk? 😍 gratuluje Ci bardzo, ze się udało!!!
Dziekuje ❤️
Teraz patrze na usg i to jednak 4+6 ale potem poprawili wiek według usg i bylo 4+1 bo mlodsza o 5 dni :)
IMG_20200401_121641.jpg

Co do imion..
U nas wygrywa Aleksandra :)
A chłopak jak bedzie 6.12 to Mikołaj :) albo Filip... Albo albo albo.. Nic nam sie nie podoba z męskich. A jak juz któreś to akurat moje rodzenstwo dalo tak swojemu dziecku :(

Oczywiście, że możesz dołączyć 😁 tu nie są tylko ciężarne także spokojnie ☺ będziemy Ci kibicować 😉 kiedy termin okresu? 😁
Noe wiem kiedy.... :( W środę lub wczoraj miałam owu po pregnylu. Okres dostaje dość szybko. 10 dni jak nie będzie okresu to będę mogła się cieszyć że coś dobrego się dzieje.

reklama
Do góry