reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Jak ty sie w ogole czujesz? Kiedy wizyta? I ktory to juz tydzien?😁
Dziś 7+3
1 czerwca mam wizytę. Późnym popołudniem koło 18 jakoś. Idę do innego lekarza.
Tak ogólnie to spoko. Nie mam mdłości kompletnie żadnych. Apetyt ogromny dalej. Wczoraj zjadłam 7 posiłków w tym dwa razy obiad 😅
Już nie wyrabiam ze smaczkami. Szukam jakiejś firmy która dowodzi jedna rzecz ze sklepu "dzień dobry poproszę kupić kawałek szarlotki". Znacie? 😂
Oglądam też na pyszne, ale dostawy od 30, 40 zł. To tyle nie zjem na raz, a zimnego nie będę już chciała. I to mnie denerwuje trochę ☺️
Poza tym leżę cały dzień, dni mijają. Książki czytam głównie. Nuda. Poszłabym na spacer.

reklama
Dziś 7+3
Tak ogólnie to spoko. Nie mam mdłości kompletnie żadnych. Apetyt ogromny dalej. Wczoraj zjadłam 7 posiłków w tym dwa razy obiad 😅
Już nie wyrabiam ze smaczkami. Szukam jakiejś firmy która dowodzi jedna rzecz ze sklepu "dzień dobry poproszę kupić kawałek szarlotki". Znacie? 😂
Oglądam też na pyszne, ale dostawy od 30, 40 zł. To tyle nie zjem na raz, a zimnego nie będę już chciała. I to mnie denerwuje trochę ☺
Poza tym leżę cały dzień, dni mijają. Książki czytam głównie. Nuda. Poszłabym na spacer.
Niestety ja w polsce juz chwile nie mirszkam i nie znam 😅 zazdroszcze apetytu. Ja nie mam wcale a w brzuchu ciagle burczy i trzeba cos wciskac bo dzidzia glodna 😂😂😂 wczoraj z rana wymiotowalam, mdlosci dalej są ale już lżejsze 😄 no to do wizyty tylko kilka dni masz 😍 pochwal sie pozniej zdjęciem. I smacznego 😅 ja wczoraj na to zapalenie pęcherza dostalam antybiotyk, i na infelcje jeszcze robioną w aptece masc. Mam nadzieje ze lada chwila poczuje ulge 😍

Niestety ja w polsce juz chwile nie mirszkam i nie znam 😅 zazdroszcze apetytu. Ja nie mam wcale a w brzuchu ciagle burczy i trzeba cos wciskac bo dzidzia glodna 😂😂😂 wczoraj z rana wymiotowalam, mdlosci dalej są ale już lżejsze 😄 no to do wizyty tylko kilka dni masz 😍 pochwal sie pozniej zdjęciem. I smacznego 😅 ja wczoraj na to zapalenie pęcherza dostalam antybiotyk, i na infelcje jeszcze robioną w aptece masc. Mam nadzieje ze lada chwila poczuje ulge 😍
Dzięki. Ojej oddałabym połowę mojego apetytu gdybyś chciała naprawdę i tak byśmy się najedli ☺️ ja chyba z 30 kilo utyje. Ale nic a nic się tym nie przejmuje.
Jasne, pochwalę się zdjęciem. Zdam relacje.
Dobrze, że mdłości u Ciebie lżejsze ☺️ lada chwila będziesz w 13 tygodniu i oby poszły w niepamięć 😉
Jak maść specjalnie dla Ciebie dobrana to na pewno szybko ulgę przyniesie 😉

Ja nie chce się nakręcać, że może to za szybko ale jest to dziwne...
13dc zastrzyk, a dzisiaj 21dc w 19dc leki kłócie i minimalnie zabarwiony śluz raz widziałam...
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana.
IMG_20200528_095911.jpeg

Dziś 7+3
Tak ogólnie to spoko. Nie mam mdłości kompletnie żadnych. Apetyt ogromny dalej. Wczoraj zjadłam 7 posiłków w tym dwa razy obiad [emoji28]
Już nie wyrabiam ze smaczkami. Szukam jakiejś firmy która dowodzi jedna rzecz ze sklepu "dzień dobry poproszę kupić kawałek szarlotki". Znacie? [emoji23]
Oglądam też na pyszne, ale dostawy od 30, 40 zł. To tyle nie zjem na raz, a zimnego nie będę już chciała. I to mnie denerwuje trochę [emoji3526]
Będę 3mac kciuki za Twoja wizytę! [emoji120][emoji6][emoji531]

13dc zastrzyk, a dzisiaj 21dc w 19dc leki kłócie i minimalnie zabarwiony śluz raz widziałam...
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana. Zobacz załącznik 1125624
Widzę ewidentnie kreseczke. Natomiast dostalaś pregnyl? Czy jaki zastrzyk? Powinno się dopiero 14 dni po pregnylu zrobić test, żeby było wiarygodnie. Do tego czasu jest fake kreska.
Ale trzymam kciuki, żeby to było to ✊

Widzę ewidentnie kreseczke. Natomiast dostalaś pregnyl? Czy jaki zastrzyk? Powinno się dopiero 14 dni po pregnylu zrobić test, żeby było wiarygodnie. Do tego czasu jest fake kreska.
Ale trzymam kciuki, żeby to było to ✊
Ovitrelle. No ale dziwne jest to, że wczoraj już nic niewidac a dzisiaj taka i do dosyć wyraźna. Jestem 8dzien po zastrzyku

Ovitrelle. No ale dziwne jest to, że wczoraj już nic niewidac a dzisiaj taka i do dosyć wyraźna. Jestem 8dzien po zastrzyku
To niestety też może Ci wyjść fałszywie pozytywny test nawet po 10 dniach. Beta też zresztą. To są resztki zastrzyku.

reklama
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana. Zobacz załącznik 1125624

Zależy jak długo utrzymuje się u Ciebie zastrzyk. Teoretycznie najbezpieczniej jest zrobić 14 dni po podaniu zastrzyku, bo wtedy masz już pewność, ze to nie on pokazuje druga kreseczke, ale są dziewczyny u których już ok 5 dni po podaniu nie ma śladu po zastrzyku. U Ciebie wygląda to jakby dzisiejsza kreseczka była ciemniejsza niż wczorajsza, także może to być tak naprawdę wszystko i nic.. poczekaj jeszcze ok. 3 dni - jeżeli kreseczka będzie ciemnieć, to zdecydowanie można się już cieszyć 😊

Do góry