rossig
Fanka BB :)
Hej witamy, tylko i wyłącznie świeżyAleż oczywiście dziś będę jechać do sklepu tylko zastanawiam się czy świeży czy z puszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej witamy, tylko i wyłącznie świeżyAleż oczywiście dziś będę jechać do sklepu tylko zastanawiam się czy świeży czy z puszki
Hej Ależ oczywiścieHej witamy, tylko i wyłącznie świeży
Super gratulujęJa po wizycie. Serduszko jak dzwon. Wszystko jak należy moge odstawic duphaston i wspolzyc po wyleczeniu infekcji
To zdjecie od przodu haha takze widzialam je centralnie twarza w twarz na tym ujeciu moze wyglada ze tył ale przod na 100% bo pepowine mi pokazywal i strona serduszka tez odpowiada stronie po ktorej sie znajduje od przodu.Super gratuluję
Dzidziuś chyba leży pleckami do Twojego brzucha ?
Super się czyta takie relacje
Piękny człowieczek [emoji3590]Ja po wizycie. Serduszko jak dzwon. Wszystko jak należy [emoji3059][emoji3059][emoji3059] moge odstawic duphaston i wspolzyc po wyleczeniu infekcji
Ja po wizycie. Serduszko jak dzwon. Wszystko jak należy [emoji3059][emoji3059][emoji3059] moge odstawic duphaston i wspolzyc po wyleczeniu infekcji
Na zdjeciu tak wyszo jak mini kosmita ale wyglada juz w pelni jak dzidzius w tym tygodniuPiekny czlowieczek! Jak obcy wyglada troche na tym etapie
Oki nie znam się, ja nawet nie odróżniam części ciała na usg jak mi ktoś pokazuje zdjęcieTo zdjecie od przodu haha takze widzialam je centralnie twarza w twarz na tym ujeciu moze wyglada ze tył ale przod na 100% bo pepowine mi pokazywal i strona serduszka tez odpowiada stronie po ktorej sie znajduje od przodu.
Jak ty sie w ogole czujesz? Kiedy wizyta? I ktory to juz tydzien?Oki nie znam się, ja nawet nie odróżniam części ciała na usg jak mi ktoś pokazuje zdjęcie
To pupa? Serio? A myślałam, że głowa