reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Super gratuluję ❤️
Dzidziuś chyba leży pleckami do Twojego brzucha ? 😍
Super się czyta takie relacje ☺️
To zdjecie od przodu haha😁 takze widzialam je centralnie twarza w twarz 😂 na tym ujeciu moze wyglada ze tył ale przod na 100% bo pepowine mi pokazywal i strona serduszka tez odpowiada stronie po ktorej sie znajduje od przodu.

Jestem po wizycie. Endo ponad 7 więc szaleństwa nie ma ale jest plyn po owulacji (końcówka) czyli owu była kilka dni temu. I jest kolejny perzechyk 17mm na tym samym jajniku... Mam prac dupka przez 10dni (co wydaje mi się, że powinnam brać cały czas bo co jak przestanę a się okaże, że ze jestem w ciąży i zaszkodzę?) i czekamy

To zdjecie od przodu haha😁 takze widzialam je centralnie twarza w twarz 😂 na tym ujeciu moze wyglada ze tył ale przod na 100% bo pepowine mi pokazywal i strona serduszka tez odpowiada stronie po ktorej sie znajduje od przodu.
Oki 😁 nie znam się, ja nawet nie odróżniam części ciała na usg jak mi ktoś pokazuje zdjęcie 😂
To pupa? Serio? A myślałam, że głowa 🤦🤣

reklama
Do góry