reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Pytam o te wkładki bo czytałam ostatnio na blogu mamy ginekolog, że te wkładki często powodują nawracające infekcje. I nawet zrobiła akcje "wietrzenie narodowe", żeby spać bez bielizny 😁

Może po prostu masz nieprawidłowe pH i tyle
Wlasnie przyszly wyniki. Ph w normie 😅😂 ale liczne bakterie w moczu no wiec tak jak mowilam infekcja ukladu moczowego. Mam taka tendencje chyba do tych infekcji tam na dole, moja siostra ma dokladnie to samo od malusieńkiego co chwila siedzrnie w korze dębu i innych ziolach a paskudztwo wciaz wraca

reklama
O dzięki, że pytasz 🙂 nie czuję się teraz jakoś samotnie 🙄
Na 14:40.
Tak się kłócę z moim nie mężem od wczoraj, jakoś tak wiem że to ja mam podejrzenie braku owulacji i czuję się samotna w tym, jeszcze dzisiaj dzień mamy i tak jeszcze mam cicha nadzieję, że ten progesteron 5, 3 nie świadczy o tym i że to jakiś błąd... Ehh wyrzucam sobie, że mogłam pójść w styczniu do gina i może bym już się cieszyła, a tak czuję że zawaliłam w tym temacie
Na brak owulacji sprobuj ziola ojca sroki podobno na niektore dziewczyny dziala rewelacyjnie i pojwia sie owulacja. Mysle ze warto sprawdzic 😊

No to dziewczyny mogę pomarzyc o testowaniu jakimkolwiek do lipca...
Na usg bez zmian.. Nawet ta endometrioma/krwiak w prawym jajniku uroslo z 16 na 20 mm. W lewym przerośnięty pęcherzyk 26mm nie pęknięty 😔 ryczeć mi się chce.
Dostalam duphaston, w lipcu mam iść na kontrolę. Mam brać od 15 dc do 24dc. Nadal euthyrox i ovarin. Załamałam się 😕
Przepraszam, że w tak wesołym wątku aż tak zalewam smutkiem 🙄

Na usg bez zmian.. Nawet ta endometrioma/krwiak w prawym jajniku uroslo z 16 na 20 mm. W lewym przerośnięty pęcherzyk 26mm nie pęknięty 😔 ryczeć mi się chce.
Dostalam duphaston, w lipcu mam iść na kontrolę. Mam brać od 15 dc do 24dc. Nadal euthyrox i ovarin. Załamałam się 😕
Kurcze szkoda 🙄 czyli lekarz nie zmienił Ci leków? A może dał by Ci pregnyl, żeby pękały te nieszczęsne jajka?
To moze jak w następnym cyklu będzie to samo to zmień lekarza. I spróbuj tych ziółek.
Czyli owulacja jest, ale pęcherzyk nie pęka. To też jest jakiś plus.
No nie smutkuj się 🤗 przytulam mocno 😘

Gin stwierdził, że jajniki mi się rozregolowaly i trzeba im 'dać kopa' żeby wróciły na dobre tory. Ma nadzieję, że jak przyjdę w lipcu, to tego krwiaka już nie będzie... Ehh, powiem Wam, że bójda z tym czekaniem rok i jak się nie uda to dopiero wtedy lekarz. Uważam, że każda kobieta powinna się zbadać na samym początku starań... Gdybym poszła w tym styczniu, to bym już może muala swoją fasolkę... A tak czekałam i będę nadal, tylko że na lekach 🤷‍♀️

A ja dziewczynki wreszcie wychodzę do domu ! [emoji173] wszystko dobrze.
Bobo ma już 2,7 cm [emoji173] dostałam luteinę, więc będę musiała sobie aplikować.
Ale dla maleństwa wszystko [emoji173]

W którym tygodniu jesteś? Fasolka jest już pokaźnych rozmiarów! 😁😍

To nie jest wesoły wątek, tylko wątek w którym kobiety mają się wspierać! A wsparcie to nie tylko cieszę się z kreseczek, ale również dobre słowo w gorszym czasie. Więc proszę tutaj nie przepraszać!

To nie jest wesoły wątek, tylko wątek w którym kobiety mają się wspierać! A wsparcie to nie tylko cieszę się z kreseczek, ale również dobre słowo w gorszym czasie. Więc proszę tutaj nie przepraszać!
Dokładnie 😁 to jest też wątek staraczkowy ☺️ różnica jest taka między zwykłym staraczkowym, że udzielają się tu ciężarne. Bo na zwykłym wątku niektóre dziewczyny mogą źle znosić ćwierkanie o objawach i smaczkach (wcale się nie dziwię). Dlatego jak ktoś się stara, a nie boli go to, że słucha opowieści ciążowych to wątek jest dla wszystkich 🤗 a nie tylko dla wesołych wpisów 😅😉

reklama
Do góry