reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Zobacz załącznik 1124564
DZIEWCZYNY. 6 DNI PO OWULACYJI TAKI TESTY, TO DALEJ SĄ PŁODNE CZY O CO CHODZI?? :confused:
Ale przecież to nie jest test pozytywny , ta kreska druga zawsze jest. Bledsza bądź mocniejsza.
Nie żebym zniechęcała bo życzę jak najlepiej ale wczoraj robiłam owulacyjny 3dni po spodziewanej @. Wrzucajac w ten program od testów owu wyszło mi HIGH a wieczorem plamienie i dziś na dobre @
Aczkolwiek życzę żebyś ujrzała takie kreseczki na teście ciążowym [emoji16][emoji16]
Screenshot_2020-05-26-13-16-58-345_com.bm.android.thermometer.jpeg

reklama
Dziewczyny czy taki Progesteron świadczy o tym, że owu była? Dobry jest, czy niski? Progesteron robiony w 23dc, cykle ok 30 dniowe, test owu pozytywny wyszedł w 15dc.
Screenshot_20200526_082502_com.google.android.apps.docs.jpeg

O 14. Infekcja pochwy dalej. Leki nie zadzialaly a teraz doszrdl uklad moczowy ale z nim mam co chwile problemy dopiero w lutym bylam na antybiotyku. Teraz nosze wkladki bo przez infekcje ukl moczowego mam problem z nietrzymaniem moczu 😒 niestety przy kazdej infekcji to samo ale ogolnie nie nosze wkladek. Majtki zawsze bawelniane i piore e hypoalergicznym plynie plus na noc bez bielizny, nawet biore kwas mlekowy a infekcja jedna za druga. Facet tez byl leczony a u mnie problem falej. Najgorzej bo mam problem z tym ze na wiele lekow i masci na infekcje reaguje tak jak tym razem zr jest jeszcze gorzej.
Pytam o te wkładki bo czytałam ostatnio na blogu mamy ginekolog, że te wkładki często powodują nawracające infekcje. I nawet zrobiła akcje "wietrzenie narodowe", żeby spać bez bielizny 😁

Może po prostu masz nieprawidłowe pH i tyle

O dzięki, że pytasz 🙂 nie czuję się teraz jakoś samotnie 🙄
Na 14:40.
Tak się kłócę z moim nie mężem od wczoraj, jakoś tak wiem że to ja mam podejrzenie braku owulacji i czuję się samotna w tym, jeszcze dzisiaj dzień mamy i tak jeszcze mam cicha nadzieję, że ten progesteron 5, 3 nie świadczy o tym i że to jakiś błąd... Ehh wyrzucam sobie, że mogłam pójść w styczniu do gina i może bym już się cieszyła, a tak czuję że zawaliłam w tym temacie
Ale czemu sobie wyrzucasz? Nie możesz tak do tego podchodzić bo nikt nie wiedział co by było gdyby 🤗 nie myśl o tym. Zresztą standardowo po roku dopiero każą przychodzić to dlaczego po miesiącu byś miała wpaść sama, że coś jest nie tak.
Kochana zacznij się martwić jakby Twój niemąż Ci wypominał, że to Twoja wina bo to już jest powód do doła 😉 widocznie on po prostu teraz nie rozumie Twoich wyrzutów 😉 czekam na relacje z wizyty 🤗😉

Jesteśmy z Tobą! Daj znać po wizycie [emoji173]
O dzięki, że pytasz [emoji846] nie czuję się teraz jakoś samotnie [emoji849]
Na 14:40.
Tak się kłócę z moim nie mężem od wczoraj, jakoś tak wiem że to ja mam podejrzenie braku owulacji i czuję się samotna w tym, jeszcze dzisiaj dzień mamy i tak jeszcze mam cicha nadzieję, że ten progesteron 5, 3 nie świadczy o tym i że to jakiś błąd... Ehh wyrzucam sobie, że mogłam pójść w styczniu do gina i może bym już się cieszyła, a tak czuję że zawaliłam w tym temacie

reklama
A ja dziewczynki wreszcie wychodzę do domu ! [emoji173] wszystko dobrze.
Bobo ma już 2,7 cm [emoji173] dostałam luteinę, więc będę musiała sobie aplikować.
Ale dla maleństwa wszystko [emoji173]
To super ❤️ ile dni w tym szpitalu leżałaś? Od niedzieli?
Jaki już duży maluszek 😍

Do góry