reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Ooo u Ciebie jest bardzo zarysowana ta kreska przy macie ma mega intensywny kolor. To za 2 dni zobaczę porównanie sobie :)
No potem to już była mega wyraźna. Ale to były testy tydzień po terminie okresu. Na początku po prostu się pojawiła nagle druga, jakby prawie pozytyw i już coś podejrzewałam 😁

Ja jutro wizytuje 😍 przesunelam wizyte z piatku na jutro bo niestety znowu dostalam infekcji ukladu moczowego 😒 nie moge sie juz doczekac az zobacze mojego skarba 😍😍😍

Ja jutro wizytuje 😍 przesunelam wizyte z piatku na jutro bo niestety znowu dostalam infekcji ukladu moczowego 😒 nie moge sie juz doczekac az zobacze mojego skarba 😍😍😍
Ale super 😍 o której wizyta?
To zdaj nam jutro koniecznie relacje 😁
A Ty dalej masz problem z tymi infekcjami? Czy to takie jednorazowe? A nosisz wkładki codziennie?

Czekamy na wieści z wizyt i testy 😊
Ja jestem dzisiaj 8 dc a brzuch mnie boli jak na okres, nie wiem dlaczego tak:(

Ale super 😍 o której wizyta?
To zdaj nam jutro koniecznie relacje 😁
A Ty dalej masz problem z tymi infekcjami? Czy to takie jednorazowe? A nosisz wkładki codziennie?
O 14. Infekcja pochwy dalej. Leki nie zadzialaly a teraz doszrdl uklad moczowy ale z nim mam co chwile problemy dopiero w lutym bylam na antybiotyku. Teraz nosze wkladki bo przez infekcje ukl moczowego mam problem z nietrzymaniem moczu 😒 niestety przy kazdej infekcji to samo ale ogolnie nie nosze wkladek. Majtki zawsze bawelniane i piore e hypoalergicznym plynie plus na noc bez bielizny, nawet biore kwas mlekowy a infekcja jedna za druga. Facet tez byl leczony a u mnie problem falej. Najgorzej bo mam problem z tym ze na wiele lekow i masci na infekcje reaguje tak jak tym razem zr jest jeszcze gorzej.

reklama
@Arielda o której masz tą wizytę?
O dzięki, że pytasz 🙂 nie czuję się teraz jakoś samotnie 🙄
Na 14:40.
Tak się kłócę z moim nie mężem od wczoraj, jakoś tak wiem że to ja mam podejrzenie braku owulacji i czuję się samotna w tym, jeszcze dzisiaj dzień mamy i tak jeszcze mam cicha nadzieję, że ten progesteron 5, 3 nie świadczy o tym i że to jakiś błąd... Ehh wyrzucam sobie, że mogłam pójść w styczniu do gina i może bym już się cieszyła, a tak czuję że zawaliłam w tym temacie

Do góry