Blaankaa
Fanka BB :)
U mnie też wróżyło [emoji2956]
Także trzymam kciuki i za Ciebie [emoji173]
Także trzymam kciuki i za Ciebie [emoji173]
A co u Ciebie wróżyło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie wróżyło?
No potem to już była mega wyraźna. Ale to były testy tydzień po terminie okresu. Na początku po prostu się pojawiła nagle druga, jakby prawie pozytyw i już coś podejrzewałamOoo u Ciebie jest bardzo zarysowana ta kreska przy macie ma mega intensywny kolor. To za 2 dni zobaczę porównanie sobie
Pokaz jakie u ciebie sąOoo u Ciebie jest bardzo zarysowana ta kreska przy macie ma mega intensywny kolor. To za 2 dni zobaczę porównanie sobie
Ale super o której wizyta?Ja jutro wizytuje przesunelam wizyte z piatku na jutro bo niestety znowu dostalam infekcji ukladu moczowego nie moge sie juz doczekac az zobacze mojego skarba
Mam tylko z wczoraj, resztę wyrzuciłam, wrzucę jeszcze dzisiejszy testy później na forum. To będzie można porównać.Pokaz jakie u ciebie są
O 14. Infekcja pochwy dalej. Leki nie zadzialaly a teraz doszrdl uklad moczowy ale z nim mam co chwile problemy dopiero w lutym bylam na antybiotyku. Teraz nosze wkladki bo przez infekcje ukl moczowego mam problem z nietrzymaniem moczu niestety przy kazdej infekcji to samo ale ogolnie nie nosze wkladek. Majtki zawsze bawelniane i piore e hypoalergicznym plynie plus na noc bez bielizny, nawet biore kwas mlekowy a infekcja jedna za druga. Facet tez byl leczony a u mnie problem falej. Najgorzej bo mam problem z tym ze na wiele lekow i masci na infekcje reaguje tak jak tym razem zr jest jeszcze gorzej.Ale super o której wizyta?
To zdaj nam jutro koniecznie relacje
A Ty dalej masz problem z tymi infekcjami? Czy to takie jednorazowe? A nosisz wkładki codziennie?
Ja mialam zeszyt w ktorym wklejalam sobie owulacyjne z calego cykly az do pozytywnego ciazowego moze to chore hahahha ale tak robilamMam tylko z wczoraj, resztę wyrzuciłam, wrzucę jeszcze dzisiejszy testy później na forum. To będzie można porównać.
O dzięki, że pytasz nie czuję się teraz jakoś samotnie@Arielda o której masz tą wizytę?