Magdusia88
Fanka BB :)
Ja bym czekała, masz leki.No w sumie to skomentowała, że pęcherzyk jest za mały. Ciąża jakby młodsza o 2 tyg. Ale nie mówiła czemu tak jest. Tylko, że mogę poronić.
Tak na moje oko to pęcherzyk za wolno rośnie i to jest niepokojące. Nawet jakby ciąża była młodsza to nie było by serduszka i nie było by różnicy między zarodkiem i pęcherzykiem ciążowym 1,5 tygodnia.
Nie chce się stresować, spróbuję o tym nie myśleć [emoji849] A myślicie, że powinnam umówić jeszcze jakiegoś lekarza szybciej czy leżeć i czekać cierpliwie?
Mam wizytę u innego lekarza w Luxmedzie 1 czerwca. A u tej lekarki mam być za 2 tygodnie czyli 2 czerwca. To teraz nie wiem co robić [emoji848] czy iść dzień po dniu za 2 tygodnie, czy przesunąć Luxmed na za tydzień czy umówić jeszcze innego lekarza (koleżanka wygania mnie na konsultacje do jakiegoś tam docecta, który jest ordynatorem szpitala).
Czy leżeć i nie myśleć o tym i nie kombinować ?
Mi powiedzieli przy moim poronieniu zagrożonym, ze lepiej nie robić za dużo usg przezpochwowych,bo takie badanie też tam wszystko narusza... Lepiej dać brzuchowi i szyjce odpocząć...