reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

KOLEJNY TEST NA OWU
DZISIEJSZY
Co sadzicie?

Załączniki

• IMG_20200519_192342.jpg
    IMG_20200519_192342.jpg
    161,9 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Życzę Ci żeby Ci się udało! Naprawdę bardzo ważna role odgrywa nastawienie. Też byłam umówiona do kliniki więc odpuściłam ponieważ stwierdziłam że na 100% uda się w klinice co prawda dawali mi 35% szans Ale ja wierzyłam że tam na pewno się uda! więc czekałam na miesiączke żeby zadzwonić w 1-2 dniu cyklu.Nie mogłam się doczekać kiedy ja dostanę żeby tylko zadzwonić i czym prędzej lecieć do kliniki.. Miesiączki nie dostałam za to zrobiłam sobie chyba z 20 testów ciazowych i każdy był pozytywny! Ale ja jak to ja jeszcze się tak bardzo nie cieszyłam bo przeszłam ciąże pozamaciczne i wiedziałam że w przypadku takiej ciąży testy też wychodzą prawidłowe. Czym prędzej umówiłam się do mojego ginekologa i okazało się, że widze na monitorze pęcherzyk
emoji173.png
to był dla mnie szok że się w końcu udało! Dziś jestem w 10tc i bardzo się cieszę choć ciągle mam obawy że zawsze może się coś stać.
Ale staram się być dobrej myśli i Tobie też tego życzę! Nie poddawaj się! Bądź dzielna! mysl pozytywnie! Trzymam za Ciebie kciuki żeby Ci się udało!
emoji110.png
emoji173.png
Życzę Ci żeby Ci się udało! Naprawdę bardzo ważna role odgrywa nastawienie. Też byłam umówiona do kliniki więc odpuściłam ponieważ stwierdziłam że na 100% uda się w klinice co prawda dawali mi 35% szans Ale ja wierzyłam że tam na pewno się uda! więc czekałam na miesiączke żeby zadzwonić w 1-2 dniu cyklu.Nie mogłam się doczekać kiedy ja dostanę żeby tylko zadzwonić i czym prędzej lecieć do kliniki.. Miesiączki nie dostałam za to zrobiłam sobie chyba z 20 testów ciazowych i każdy był pozytywny! Ale ja jak to ja jeszcze się tak bardzo nie cieszyłam bo przeszłam ciąże pozamaciczne i wiedziałam że w przypadku takiej ciąży testy też wychodzą prawidłowe. Czym prędzej umówiłam się do mojego ginekologa i okazało się, że widze na monitorze pęcherzyk [emoji173] to był dla mnie szok że się w końcu udało! Dziś jestem w 10tc i bardzo się cieszę choć ciągle mam obawy że zawsze może się coś stać.
Ale staram się być dobrej myśli i Tobie też tego życzę! Nie poddawaj się! Bądź dzielna! mysl pozytywnie! Trzymam za Ciebie kciuki żeby Ci się udało![emoji110][emoji173]
Dziękuje :) ostatnio mało pisze bo...duzo pracuje :D dodatkowo mój brat ma problemy małżeńskie i oczywiście ja swoich nie mam wiec zostałam zaangażowana przez rodzicielke w pomoc, wszystkoi sie nakłada na to że wracam do domu po 10-12 godzinach robei szybki trening i padam na twarz, dzisiaj na odchodne zajrzał mój znajomy z kliniki i kazał do siebie przyjsc podczas meisiaczki, chce potestowac gdzie jest ujscie macicy i czy da sie zrobić transfer bez usypiania mnie :) bede w czerwcu na bierzaco infomrowac (założyłam tydzien wolnego wiec bedzie wiecej czasu:) )

Ja bym dzialala dzisiaj tez i najblizsze dni. :) U mnie nie byly mega mocne te testy ale wlasnie w takie odcienie działałam i pyklo.
Kurde, chyba mam plamienie okolowulacyjne, ponieważ poszlam do toalety a tam na papierku krew. Malo bo malo, widac że ze śluzem ale byla.
Pierwszy raz mam taka sytuację.

Dziewczyny jestem tu nowa, o co chodzi z tym ananasem? :)
Ananas ma w sobie zwiazki które pomagają w zagnieżdżeniu sie zarodka.. Takze dlatego dziewczyny jedza go albo już przed owulacja albo po owulacji ale maksymalnie do 8dp owulacji. Możesz dodać jeszcze morele suszone, tez ponoć dzialaja jakoś na zapłodnienie

reklama
Do góry