reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Kochane, ja również jestem tu nowa. Powiedzcie mi bo nie jestem wtajemniczona o co chodzi jak któraś z Was pisze np. 4+2, 6+1?🙏🏼

@rossig dziękuje 😘! My tak na prawdę zaczęliśmy od tego miesiąca myśleć o staraniu się nad 👶🏼. Koronawirus zepsuł nam już plany slubne, musieliśmy przesunąć ślub, ale w planach mieliśmy właśnie starać się o dzieciątko maj/czerwiec:-) a w czerwcu miał być ślub, który został przełożony na październik, a starań o dziecko nie przełożymy jeszcze tym bardziej jak widzę, ze niektórym kobietom ciężko zajść w ciąże 😪

@rossig dziękuje 😘! My tak na prawdę zaczęliśmy od tego miesiąca myśleć o staraniu się nad 👶🏼. Koronawirus zepsuł nam już plany slubne, musieliśmy przesunąć ślub, ale w planach mieliśmy właśnie starać się o dzieciątko maj/czerwiec:-) a w czerwcu miał być ślub, który został przełożony na październik, a starań o dziecko nie przełożymy jeszcze tym bardziej jak widzę, ze niektórym kobietom ciężko zajść w ciąże 😪
My mieliśmy brać ślub w marcu. I mieliśmy się starać od podróży poślubnej. Ale nie wyrobiśmy się z organizacją i przesunęliśmy na sierpień. Starań postanowiliśmy, że nie odkładamy i zaczęliśmy w lutym 😉 więc doskonale Cię rozumiem. Nie ma co czekać. Ludzie latami się starają. A nawet jak pyknie to i też będzie super 😉

@rossig tez tak uważam! 👍🏻 Już nie przejmuje się tym, ze mogłabym pójść z 3/4 miesięcznym brzuszkiem do ślubu. Będę się nawet z tego bardzo cieszyć jak będzie nam tak szybko dane. 😊 Staracie się od lutego i są jakieś komplikacje?

reklama
Do góry