reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
My w trójkę rowerowo z małym pomnikiem ale krótka przejażdżka bo deszcz. Brzuch mnie boli okresowo już przynajmniej tydzień, piersi zero. We wtorek termin @. Zrobiliśmy obiad. Krem z pomidorów i idę na drzemkę bo mi zimno i śpiąca jestem.Drigie po drzemce😅Milego dnia😊

My w trójkę rowerowo z małym pomnikiem ale krótka przejażdżka bo deszcz. Brzuch mnie boli okresowo już przynajmniej tydzień, piersi zero. We wtorek termin @. Zrobiliśmy obiad. Krem z pomidorów i idę na drzemkę bo mi zimno i śpiąca jestem.Drigie po drzemce😅Milego dnia😊
Oj to już bliziutko - będziesz testować we wtorek? 😁

Hej hej, my w naszym domeczku w ogrodzie siedzimy. Tzn ja siedzę a niemąż coś tam pracuje. Pogoda piękna. Pije bezalkoholowe piwo. Niemąż mi kupił jeszcze jak byłam w ciąży, ale nie pilam bo 0,5 %. Piękna niedziela, aż chce się żyć. [emoji274]
Image%20(4).jpeg

Cisza, cisza 😁😎 ja nie miałam czasu wejść na forum, bo od 2 dni z łóżka nie wychodzę, no może pomijając posiłki 🤗 jak nic z tego i owu nie mam, to przynajmniej sex dobry 😁 ale powiem wam, że jak mam tą świadomość podejrzenia cykli bezowulacyjnych przez gina, to jakoś się nie nastawiam i odpuściłam psychicznie. I tak będę wiedzieć dopiero jak zbadam progesteron za tydzień 🤷‍♀️

Cisza, cisza 😁😎 ja nie miałam czasu wejść na forum, bo od 2 dni z łóżka nie wychodzę, no może pomijając posiłki 🤗 jak nic z tego i owu nie mam, to przynajmniej sex dobry 😁 ale powiem wam, że jak mam tą świadomość podejrzenia cykli bezowulacyjnych przez gina, to jakoś się nie nastawiam i odpuściłam psychicznie. I tak będę wiedzieć dopiero jak zbadam progesteron za tydzień 🤷‍♀️
Może tak lepiej - na nic się nie nastawiasz, a może z tego coś wyjść ☺️ a seksy fajne to można sobie działać 😁 same plusy z takiego podejścia 😅 ciekawe co Ci wyjdzie z tego badania progesteronu. A masz jakiś monitoring? Jaki gin ma plan na ten cykl?

No i nie wychodź z wyra a bo i po co ;)

A ja cicho trzymam kciuki.

reklama
Może tak lepiej - na nic się nie nastawiasz, a może z tego coś wyjść ☺ a seksy fajne to można sobie działać 😁 same plusy z takiego podejścia 😅 ciekawe co Ci wyjdzie z tego badania progesteronu. A masz jakiś monitoring? Jaki gin ma plan na ten cykl?
Plan jest taki, że musimy sprawdzić, czy faktycznie mam cykle bezowulacyjne, bo jak byłam 11 maja to niestety wg niego 2 cykle wstecz owu nie było.. Więc kazał brać ovarin wspomagająco i euthyrox żeby zmniejszyć moje tsh, bo mam 2,9, potem zbadać progesteron 25 maja i z wynikiem się zgłosić na usg kolejne. Jeśli nie było owu, to ustalimy plan, żeby pęcherzyki pękały 🤞🤞 pewnie zaczniemy od dupka.
No cóż.. Musiałam się z tą myślą oswoic, trochę była to niespodziewana diagnoza, bo 2 lata temu na cytologi i kontroli wszystko grało i nawet mówił, że widzi pęknięty pęcherzyk i jak wrócę to mogę wskoczyć do łóżka i mogłoby coś z tego być, ale wtedy to nie był czas na dziecko i żałuję, że czekałam 😔 wiele rzeczy może się przez 2 lata zmienić 🤷‍♀️
Ale trzymam się tej mysli, że będzie dobrze 🙂

Do góry