reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Jak byłam w 4+5 to był jedynie pecherzyk ciążowy, ale poszłam wcześnie że względu na te moje przygody z torbielami, a jak poszłam dwa tygodnie później w 6+5 to już był robaczek z serduszkiem [emoji173]
Dziewczyny którym się udało - ciekawi mnie w którym tygodniu (licząc od dnia ostatniej @) pierwszy raz byłyście na usg i czy widać już było zarodek, czy jedynie pecherzyk i jakiej był wielkości? [emoji7]

reklama
Dziewczyny którym się udało - ciekawi mnie w którym tygodniu (licząc od dnia ostatniej @) pierwszy raz byłyście na usg i czy widać już było zarodek, czy jedynie pecherzyk i jakiej był wielkości? 😍
4+3 nie bylo nic widac niby, 5+3 pecherzyk z cialkiem zoltym a 6+3 piękne serduszko ❤ poszlam tak wczesnie ze wzgledu na wczesniejsza ciaze biochemiczna

O tak przytulanki najlepsze 😂 jak mi tego brakuje bo narazie mam zakaz. Ale w ciazy teraz doswiadczylam uwaga...orgazmu przez sen 🤣😂 slyszalam ze to mozliwe ale w zyciu nie sadzilam ze mi sie przyttafi. Jednej nocy to 2 razy mialam 😅😅😅 powiem ze lekko zaskakujace haahaha
Podobno kobiety w ciąży miewają sny erotyczne 😁😅
Też mamy niestety zakaz. Mi się dzisiaj śniło, że rodziców niby w domu nie było i chcieliśmy potajemnie na szybko coś podziałać i wyglądaliśmy przez okno czy nie idą (normalnie mamy swoje mieszkanie) 😁
Niestety nic z tego nie wyszło bo się obudziłam na siku. Tej nocy w ogóle wstawałam w nocy 5 razy do toalety. Czytałam o tym, że tak jest, ale do tej pory super mi się spało i przesypiałam calutkie noce. A dziś pierwsza taka noc. Wy też tak macie?

Podobno kobiety w ciąży miewają sny erotyczne 😁😅
Też mamy niestety zakaz. Mi się dzisiaj śniło, że rodziców niby w domu nie było i chcieliśmy potajemnie na szybko coś podziałać i wyglądaliśmy przez okno czy nie idą (normalnie mamy swoje mieszkanie) 😁
Niestety nic z tego nie wyszło bo się obudziłam na siku. Tej nocy w ogóle wstawałam w nocy 5 razy do toalety. Czytałam o tym, że tak jest, ale do tej pory super mi się spało i przesypiałam calutkie noce. A dziś pierwsza taka noc. Wy też tak macie?
Tak z tym sikaniem tak jest 😊 chodze z regolu po 2/3 razy w nocy i staram sie nie pic za duzo na noc jednak w nocy chce mi sie strasznie pic i tak. Mi sie tak sikac chce ze ostatnio jak eyszlismy na poczte (15 min w 1 strone) to musialam wpasc do jakirgos salonu fryzjerskiego i sie pytalam czy moge z toalety skorzystac bo jrstem w ciazy i juz nie dam rady. Kobieta od razu pobiegla pokazac mi wc 🤗 takze nie wstydz sie mowic ze chcesz skorzystac z toalety gdzie kolwiek tylko powiedz od razu ze w ciazy mimo ze brzucha jeszcze nie ma bo ludzie z reguly sa mili 😊 przynajmniej no ja juz nie mialam opcji gdzie isc a do somu naprawde nie wytrzymalabym a siusialam przed wyjsciem 2x 😱 no i twraz jak gdzies idziemy musze wiedziec gdzie ewentualnie znajduja sie jakies toalety 🤣😂

Ja mam dziś 26dc i planowana @ za tydzień ale ostatnie cykle po biochemicznej w styczniu po 50dni więc nie łudzę . Jakieś zaburzenia mam ,masa badań do zrobienia ale nie załamuje się :)

Ja mam dziś 26dc i planowana @ za tydzień ale ostatnie cykle po biochemicznej w styczniu po 50dni więc nie łudzę . Jakieś zaburzenia mam ,masa badań do zrobienia ale nie załamuje się :)
To dobrze, że się nie załamujesz 😉 strasznie Ci się rozjechały te cykle 😏 byle badania wyszły dobrze i pokazały szybko przyczynę 😉

Jak byłam w 4+5 to był jedynie pecherzyk ciążowy, ale poszłam wcześnie że względu na te moje przygody z torbielami, a jak poszłam dwa tygodnie później w 6+5 to już był robaczek z serduszkiem [emoji173]

To ja będę praktycznie w tym samym czasie na wizytach 😁 moja pierwsza 4+6 i widoczny pecherzyk ciążowy z pecherzykiem żółtkowym, a kolejna zaplanowana na 7+0 i mam ogromną nadzieję, że też już zobaczę zarodek i serduszko 😍

reklama
Do góry