reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Jak byłam w 4+5 to był jedynie pecherzyk ciążowy, ale poszłam wcześnie że względu na te moje przygody z torbielami, a jak poszłam dwa tygodnie później w 6+5 to już był robaczek z serduszkiem [emoji173]
Dziewczyny którym się udało - ciekawi mnie w którym tygodniu (licząc od dnia ostatniej @) pierwszy raz byłyście na usg i czy widać już było zarodek, czy jedynie pecherzyk i jakiej był wielkości? [emoji7]

reklama
Dziewczyny którym się udało - ciekawi mnie w którym tygodniu (licząc od dnia ostatniej @) pierwszy raz byłyście na usg i czy widać już było zarodek, czy jedynie pecherzyk i jakiej był wielkości? 😍
4+3 nie bylo nic widac niby, 5+3 pecherzyk z cialkiem zoltym a 6+3 piękne serduszko ❤ poszlam tak wczesnie ze wzgledu na wczesniejsza ciaze biochemiczna

O tak przytulanki najlepsze 😂 jak mi tego brakuje bo narazie mam zakaz. Ale w ciazy teraz doswiadczylam uwaga...orgazmu przez sen 🤣😂 slyszalam ze to mozliwe ale w zyciu nie sadzilam ze mi sie przyttafi. Jednej nocy to 2 razy mialam 😅😅😅 powiem ze lekko zaskakujace haahaha
Podobno kobiety w ciąży miewają sny erotyczne 😁😅
Też mamy niestety zakaz. Mi się dzisiaj śniło, że rodziców niby w domu nie było i chcieliśmy potajemnie na szybko coś podziałać i wyglądaliśmy przez okno czy nie idą (normalnie mamy swoje mieszkanie) 😁
Niestety nic z tego nie wyszło bo się obudziłam na siku. Tej nocy w ogóle wstawałam w nocy 5 razy do toalety. Czytałam o tym, że tak jest, ale do tej pory super mi się spało i przesypiałam calutkie noce. A dziś pierwsza taka noc. Wy też tak macie?

Podobno kobiety w ciąży miewają sny erotyczne 😁😅
Też mamy niestety zakaz. Mi się dzisiaj śniło, że rodziców niby w domu nie było i chcieliśmy potajemnie na szybko coś podziałać i wyglądaliśmy przez okno czy nie idą (normalnie mamy swoje mieszkanie) 😁
Niestety nic z tego nie wyszło bo się obudziłam na siku. Tej nocy w ogóle wstawałam w nocy 5 razy do toalety. Czytałam o tym, że tak jest, ale do tej pory super mi się spało i przesypiałam calutkie noce. A dziś pierwsza taka noc. Wy też tak macie?
Tak z tym sikaniem tak jest 😊 chodze z regolu po 2/3 razy w nocy i staram sie nie pic za duzo na noc jednak w nocy chce mi sie strasznie pic i tak. Mi sie tak sikac chce ze ostatnio jak eyszlismy na poczte (15 min w 1 strone) to musialam wpasc do jakirgos salonu fryzjerskiego i sie pytalam czy moge z toalety skorzystac bo jrstem w ciazy i juz nie dam rady. Kobieta od razu pobiegla pokazac mi wc 🤗 takze nie wstydz sie mowic ze chcesz skorzystac z toalety gdzie kolwiek tylko powiedz od razu ze w ciazy mimo ze brzucha jeszcze nie ma bo ludzie z reguly sa mili 😊 przynajmniej no ja juz nie mialam opcji gdzie isc a do somu naprawde nie wytrzymalabym a siusialam przed wyjsciem 2x 😱 no i twraz jak gdzies idziemy musze wiedziec gdzie ewentualnie znajduja sie jakies toalety 🤣😂

Ja mam dziś 26dc i planowana @ za tydzień ale ostatnie cykle po biochemicznej w styczniu po 50dni więc nie łudzę . Jakieś zaburzenia mam ,masa badań do zrobienia ale nie załamuje się :)

Ja mam dziś 26dc i planowana @ za tydzień ale ostatnie cykle po biochemicznej w styczniu po 50dni więc nie łudzę . Jakieś zaburzenia mam ,masa badań do zrobienia ale nie załamuje się :)
To dobrze, że się nie załamujesz 😉 strasznie Ci się rozjechały te cykle 😏 byle badania wyszły dobrze i pokazały szybko przyczynę 😉

Jak byłam w 4+5 to był jedynie pecherzyk ciążowy, ale poszłam wcześnie że względu na te moje przygody z torbielami, a jak poszłam dwa tygodnie później w 6+5 to już był robaczek z serduszkiem [emoji173]

To ja będę praktycznie w tym samym czasie na wizytach 😁 moja pierwsza 4+6 i widoczny pecherzyk ciążowy z pecherzykiem żółtkowym, a kolejna zaplanowana na 7+0 i mam ogromną nadzieję, że też już zobaczę zarodek i serduszko 😍

reklama
Do góry