reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Dawaj koniecznie znać jutro po wizycie [emoji173][emoji120][emoji173]
Chciałam się pochwalić, że dziś zaczynam 7 tydzień [emoji173]️[emoji3526] wraz z nowym tygodniem przyszła euforia, jutro wizyta u lekarza więc dodatkowo jestem podekscytowana [emoji6]
Mdłości nie mam żadnych [emoji16]
A co u Was? Jak się czujecie?
Kiedy ktoś testuje?

reklama
Zobacz załącznik 1121704
Czy waszym zdaniem to pokazuje owulacje?
Na zywo paski sa bardziej rozowe, zdjęcie nie do końca oddaje kolory.
Wg instrukcji ta druga kreska powinna być tal samo ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej. Ale mam takie same testy i w tym cyklu miałam takie kreski 1-2 dni przed owu, którą gin potwierdził na usg. Tak czy inaczej do sypialni i działaj😉

Wg instrukcji ta druga kreska powinna być tal samo ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej. Ale mam takie same testy i w tym cyklu miałam takie kreski 1-2 dni przed owu, którą gin potwierdził na usg. Tak czy inaczej do sypialni i działaj😉
Wlasnie na żywo są identyczne, dlatego też dodałam zdjęcie. Według mojego kalendarza owu ma byc jutro, czyli też by sie pokrywało. A dziś mialam bol jajnika.. Tazke dzialac bede :)

Chociaż ten miesiąc jest tak dziwny, moze przez to ze robię te testy, jem te wszystkie rzeczy to czuje sie taka obciazona tym wszystkim. Ale mam nadzieję że to wszystko pomoże. :)

Dziewczyny polećcie jakieś strony z fajnymi przepisami wegańskimi/ wegetariańskimi ☺️🙏 szukam, kopie po internecie. Niby dużo tego jest, ale po parę przepisów na stronie i ciągle się powtarzają 🙄

reklama
Dziewczyny polećcie jakieś strony z fajnymi przepisami wegańskimi/ wegetariańskimi ☺🙏 szukam, kopie po internecie. Niby dużo tego jest, ale po parę przepisów na stronie i ciągle się powtarzają 🙄
Jadłonomia. Flaczki z boczniaków - kocham!

Do góry