Milipiet
Fanka BB :)
Dobrze, ze idziesz do lekarza sprawdzic wszystko i rozwiac swoj niepokoj. Na pewno jest wszystko wspaniale, ale tu chodzi tez o nasz komfort psychiczny, zebysmy byly spokojniejsze i sie nie stresowaly ja ciaze prowadze od poczatku prywatnie i moj gin oprocz tego, ze zawsze jest pod telefonem to jeszcze jak mam jakies watpliwosci zawsze moge przyjechac i zawsze mnie przyjmie, po prostu ewentualnie chwilke poczekam i nie ukrywam, ze daje mi to rowniez duzy spokoj psychiczny i takie poczucie bezpieczenstwa takze nawet jezeli bedziesz sie zastanawiala czy warto, czy nie bedziesz glowy zawracala, czy Cie nie wysmieja to w ogole na to nie patrz i zawsze jedz do lekarza, gdycos Cie niepokoi, bo Twoj spokoj teraz jest mega wazny dla maluszka co nie zmienia faktu, ze wszystko bedzie w porzadku i cudownieMam wyniki bety - dziś 6,5 tysiąca. Znowu pięknie urosła 170%. Tylko się martwię bo żywa krew mi znowu poleciała. Ale potem przestała, tak jednorazowo.
Mam teleporadę jutro w Luxmedzie o 15.30
Mam nadzieję, że wystawi mi już skierowanie na usg bo mam tam pakiet medyczny, ale wszystkie wizyty w aplikacji są poblokowane. Ostatnio mi odmówił.
Umówiłam też prywatnie lekarza na wtorek. Szybciej terminów nie było. Mam też termin umówiony 26 maja. Ale niepokoje się i muszę szybko zobaczyć czy coś wiadomo.
Poumawiałam trochę tych lekarzy, żeby ktokolwiek mnie przyjął