rossig
Fanka BB :)
To pewnie jesteś wrażliwa i niestety, ale cały czas będziesz czuła rozciąganie macicy.Też tak mam z owulacją, że ją bardzo mocno czuje zawsze
Oczywiście zapytaj też lekarza na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie jesteś wrażliwa i niestety, ale cały czas będziesz czuła rozciąganie macicy.Też tak mam z owulacją, że ją bardzo mocno czuje zawsze
Super ksiazka ja dzis wlasnie odebralam taka wiadomosc od dzidziusia z aplikacji:Łapcie
Która książka Ci się podoba?Super ksiazka ja dzis wlasnie odebralam taka wiadomosc od dzidziusia z aplikacji:
Aplikacja himommy. Ksiazka ta pod ktora ci odpowiedzialam o ciazyKtóra książka Ci się podoba?
O łał ale piękna wiadomość ☺ co to za apka?
Też sobie ją pobiorę.Aplikacja himommy. Ksiazka ta pod ktora ci odpowiedzialam o ciazy
Kokon czytalam ze tez niebiezpieczny a tez planowalam kupno. Padnie chyba na kosz mojzesza. Ogolnie o kolderce myslalam do wozka a w domu no to spiworek i jakos kocyk napewno trzeba miec. Tez mam jakis paniczny lęk przed kolderkami i tym wszystkim ale tak mysle ze spiworka zimowego to nie ma sensu kupowac do gondoli bo zaraz wyrosnie a spiworki dosc drogie i zaraz trzeba odsprzesac a taka kolderka to posluzy duzo dluzej. Co do kocyka to fajne za z lullalove bambusowe, maja otworki i dziecko jakby sie przypadkiem nakrylo to moze spokojnie oddychacPiękne
Ja nie planuje w ogóle kupować kołderki, ani poduszki - podobno są niebezpieczne dla noworodka
Zamiast tego kupię śpiworki i jakiś kokon ☺ o takie mi się podobają :
Zobacz załącznik 1119709Zobacz załącznik 1119710Zobacz załącznik 1119711Zobacz załącznik 1119712