KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co u was? Ja dzisiaj miałam załamke, zderzyłam się ze ścianą, płakałam pół dnia. Wczoraj plamienie mi prawie zniknęło a w dzień już sporo krwi. I od popołudnia do teraz znowu nic. Zagotowalam się napisałam o tym wszystkim do lekarza. Że niech mówi co robić dalej, bo to chore że ja 5 dni po owu zaczynam krwawić i tak dalej (od piątku plamilam)..... On mi napisał, że bez USG to nic nie stwierdzi , że mam mu dać znać czy to się nasila czy zmniejsza i że jeśli Pregnyl był we wtorek to teoretycznie dziś jutro może być implantacja. Więc może to to. Sritu pitu. Żadna implantacja tylko plamienie i okres .... Napisałam mu, że biorąc pod uwagę acwraniusze o sierpnia, jutro się okaże. Jak jutro nic nie będzie to będę mogła gdzieś skrycie marzyć że się uda. Ale najprędzej zacznę krwawić bo to tak u mnie wygląda. Ja z ręką w zegarku moge mówić jak wygląda faza lutealna u mnie. Kiedy plamie, kiedy krwawię, a kiedy przychodzi okres.... Ale kazał mi dupka dociągnąć do 10 dnia, nawet jak zacznę krwawić. Dziś 6 dzień brania dupka. A czwartek piątek kazał zrobić test. Mimo wszystko...