L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie duphaston nie wychodzi we krwi ale jak juz dzis zbadalas to wiecej go nie badaj bedac na duphastonie bo lek nie wychodzi we krwi a działa i wynik pokazuje twoj poziom progesteronu jaki masz bez leku daj znac jak beda wyniki.Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy jesteście naprawdę cudowne - nigdy nie sądziłam, że na jakiś forum można poznać tak fajne osoby ☺
Ta noc to w ogóle tragedia była - żeby się dostać do izby to trochę czasu schodzi - najpierw się dzwoni, że się jest pod szpitalem, potem przez jakaś śluzę przechodziłam, wywiady antykoronawirusowe - masakra. Pojechałam do apteki nocnej, jak wracałam do domu to jeszcze mnie policja zatrzymała weszłam do domu o 3 w nocy - wyczerpana jak nie wiem. Przespałam się parę h i musiałam o 6 wstać bo miałam być rano w pracy - więc na szybko L4 załatwiałam od lekarza rodzinnego. Potem do labolatorium na badanie bety. Zleciłam też progesteron. Czy duphaston będzie miał wpływ na wynik progesteronu i wyjdzie zafałszowany?
Zjadłam 2 tabletki o drugiej w nocy.
Ale powiem Wam, że trafiłam na super lekarza na izbie przyjęć - przemiły, bardzo empatyczny, wszystko mi dokładnie pokazywał na monitorze. Szok. Zawsze się słyszało, że lekarze warczą jak ktoś przyjdzie z bardzo wczesną ciąża. A tu miłe zaskoczenie. Nawet sobie jego nazwisko zapamiętałam - sprawdzę czy gdzieś przyjmuje bo rozglądam się za lekarzem prowadzącym