Magdusia88
Fanka BB :)
3mam kciuki żeby to nie było nic poważnego! [emoji120][emoji120][emoji120]Zaczęłam krwawić. Boję się bardzo - jadę na izbę przyjęć [emoji24][emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki żeby to nie było nic poważnego! [emoji120][emoji120][emoji120]Zaczęłam krwawić. Boję się bardzo - jadę na izbę przyjęć [emoji24][emoji24][emoji24]
A ja mam 9+2 więc idziemy łeb w łebNic sie nie dzialo. Nie bylo plamien, bolow brzucha tylko miesiac przed tą ciążą zaszlam w tak zwana biochemiczną i kiedy wtedy bylam w szpitalu z poronieniem progesteron byl strasznie niski ponizej 0 czyli musial nie duzo urosnąc lub drastycznie spasc ze w chwili krwawienia juz byl chyba 0.2 takze jak zaszlam w aktualna ciaze sama z siebie badalam progesteron bo niestety lekarz do ktorego chodzilam mial moja historie gdzies. Nie chcial tez dac mi duphastonu bo mowil ze bedzie co bedzie na szczescie zmienilam na lekarza polaka i sie nami dobrze zaopiekowal
Wlasnie dzis rozpoczynamy 10 tydzien....ale ten czas leci.
Zaczęłam krwawić. Boję się bardzo - jadę na izbę przyjęć [emoji24][emoji24][emoji24]
Dziewczyny! Pomocy! Nie wiem co myśleć.. Zawsze korzystałam z flo. I ona pozuje mi owu na przyszły week czyli 17dc a dziś zrobiłam z ciekawości test owu i taka sutuacja. Obecnie jestem 11dc. Możliwe że to owu się już zbliża? Cykl mam 30-32 dni. Czy może to zasługa tych naszych suplementów diety powiem Wam coś jeszcze choć troszkę się wstydzę ale może ktoś skorzysta. Nigdy nie narzekałam na przytulanki z moim. Ale odkąd włączyłam do diety olej i maca jest po prostu petarda!!! Zobacz załącznik 1118183
Dziewczyny! Pomocy! Nie wiem co myśleć.. Zawsze korzystałam z flo. I ona pozuje mi owu na przyszły week czyli 17dc a dziś zrobiłam z ciekawości test owu i taka sutuacja. Obecnie jestem 11dc. Możliwe że to owu się już zbliża? Cykl mam 30-32 dni. Czy może to zasługa tych naszych suplementów diety [emoji16][emoji16][emoji16] powiem Wam coś jeszcze choć troszkę się wstydzę [emoji16]ale może ktoś skorzysta. Nigdy nie narzekałam na przytulanki z moim. Ale odkąd włączyłam do diety olej i maca jest po prostu petarda!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]Zobacz załącznik 1118183