reklama
rossig
Fanka BB :)
I morele i ananasy najlepiej jeść od pierwszego dnia po owulacji do dnia okresuKiedy jeść ananasa, a kiedy morele?[emoji16] Prosze o małe wskazówki. Cykle mam 33dniowe. Dziś jest 11dc, przewidywana owulacja 18dc( 21.11) [emoji846]
Arielda
Hej dziewczyny 
Ale wesoło się zrobiło, aż się ekscytuje tym naszym wątkowym porodem
trzymam kciuki
Ja czekam na wizytę, mam w środę, to będzie 12dc, grzecznie brałam CLO od 3 do 6dc no i zobaczymy co tam się dzieje
Dzis mam 8dc, test owu wyszedł bladziutki, femometer mi go na 12% 'wycenil'
Jak gin powie, że może coś z tego być, to polece od razu po ananaska

Ale wesoło się zrobiło, aż się ekscytuje tym naszym wątkowym porodem

Ja czekam na wizytę, mam w środę, to będzie 12dc, grzecznie brałam CLO od 3 do 6dc no i zobaczymy co tam się dzieje

Dzis mam 8dc, test owu wyszedł bladziutki, femometer mi go na 12% 'wycenil'
Jak gin powie, że może coś z tego być, to polece od razu po ananaska

Ragda
Kurde mi w ogóle nie przychodzą powiadomienia z tego wątku

Nadal w dwupaku jestem

Arielda
Dziewczyny brałyście CLO?
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh
tzn ja pozytywy zawsze miałam, a owu nie było na monitoringu, ale teraz to nawet test lh nie wychodzi 
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh

Ja clo nie brałam tylko aromka ale mi przyspieszył o kilka dni owulacje
Dziewczyny brałyście CLO?
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh [emoji848] tzn ja pozytywy zawsze miałam, a owu nie było na monitoringu, ale teraz to nawet test lh nie wychodzi [emoji849]
Arielda
O matkoa ja jutro ide na biopsje bo jednak lekarze chca sprawdzic czy to nie znowu rak...takze nie zglądalam bo sie badalam...ca pare dni bedzie wiadomo..pozdrawiam Was z ŚCO :*

reklama
Blaankaa
Trzymamy kciuki dawaj znać [emoji173] dokladnie Ty już wyczerpałaś limity, więc miejmy nadzieję że to fałszywy alarm [emoji4]
a ja jutro ide na biopsje bo jednak lekarze chca sprawdzic czy to nie znowu rak...takze nie zglądalam bo sie badalam...ca pare dni bedzie wiadomo..pozdrawiam Was z ŚCO :*
Podziel się: