reklama
rossig
Fanka BB :)
I morele i ananasy najlepiej jeść od pierwszego dnia po owulacji do dnia okresuKiedy jeść ananasa, a kiedy morele?[emoji16] Prosze o małe wskazówki. Cykle mam 33dniowe. Dziś jest 11dc, przewidywana owulacja 18dc( 21.11) [emoji846]
Arielda
Hej dziewczyny
Ale wesoło się zrobiło, aż się ekscytuje tym naszym wątkowym porodem trzymam kciuki
Ja czekam na wizytę, mam w środę, to będzie 12dc, grzecznie brałam CLO od 3 do 6dc no i zobaczymy co tam się dzieje
Dzis mam 8dc, test owu wyszedł bladziutki, femometer mi go na 12% 'wycenil'
Jak gin powie, że może coś z tego być, to polece od razu po ananaska
Ale wesoło się zrobiło, aż się ekscytuje tym naszym wątkowym porodem trzymam kciuki
Ja czekam na wizytę, mam w środę, to będzie 12dc, grzecznie brałam CLO od 3 do 6dc no i zobaczymy co tam się dzieje
Dzis mam 8dc, test owu wyszedł bladziutki, femometer mi go na 12% 'wycenil'
Jak gin powie, że może coś z tego być, to polece od razu po ananaska
Ragda
Kurde mi w ogóle nie przychodzą powiadomienia z tego wątku wiec chętnie pójdę na prywatne bo tam na pewno będą przychodziły
Nadal w dwupaku jestem miałam fałszywy alarm ale ucichło.. Półtora tygodnia już z rozwarciem na palec chodzę.. Ale mam nadzieje ze szybko się coś zacznie bo już mi grubo niby do terminu 10 dni. Ale lekarz od razu mówił że nie dotrzymam. zobaczymy
Arielda
Dziewczyny brałyście CLO?
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh tzn ja pozytywy zawsze miałam, a owu nie było na monitoringu, ale teraz to nawet test lh nie wychodzi
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh tzn ja pozytywy zawsze miałam, a owu nie było na monitoringu, ale teraz to nawet test lh nie wychodzi
Ja clo nie brałam tylko aromka ale mi przyspieszył o kilka dni owulacje
Dziewczyny brałyście CLO?
Takie mam pytanko, czy po przesuwała Wam się owu domniemana przez to? Od 7-8dc robię testy zawsze, bo mam cykle około 25dniowe i wskakuje mi pozytyw 8-9dc, a dziś mam 10dc i nadal ani śladu, że coś się zaczyna dziać z lh [emoji848] tzn ja pozytywy zawsze miałam, a owu nie było na monitoringu, ale teraz to nawet test lh nie wychodzi [emoji849]
Arielda
O matko trzymam kciuki bardzo mocno, aby to nie był rak... Limit złego chyba się skończył dla Ciebiea ja jutro ide na biopsje bo jednak lekarze chca sprawdzic czy to nie znowu rak...takze nie zglądalam bo sie badalam...ca pare dni bedzie wiadomo..pozdrawiam Was z ŚCO :*
reklama
Blaankaa
Trzymamy kciuki dawaj znać [emoji173] dokladnie Ty już wyczerpałaś limity, więc miejmy nadzieję że to fałszywy alarm [emoji4]
a ja jutro ide na biopsje bo jednak lekarze chca sprawdzic czy to nie znowu rak...takze nie zglądalam bo sie badalam...ca pare dni bedzie wiadomo..pozdrawiam Was z ŚCO :*
Podziel się: