reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Wooow - cudo! 😍 Dziewczyny a w którym tygodniu slyszalyscie już bicie serduszka? 🤩
Mnie Pani doktor tłumaczyła że słuchanie serduszka podnosi temperaturę zarodka, w sensie te fale które dźwięk wylapuja i w pierwszych tygodniach nie wolno bo można zaszkodzić więc jeszcze nie słyszeliśmy, nie liczyła uderzeń ale może dlatego że ładnie bilo, nie wiem xD

To i ja do Was dołączam. Co prawda ostatecznie mi się nie udało, ale od poprzedniego cyklu wcinam ananasy. W tym cyklu dołączę jeszcze morele. Aktualnie jestem w 18dc. Testy jeszcze nie pokazały owu ale już prawie, więc aktualnie jestem na etapie seksów. W czwartek jeszcze wizyta u gina😊

Mnie Pani doktor tłumaczyła że słuchanie serduszka podnosi temperaturę zarodka, w sensie te fale które dźwięk wylapuja i w pierwszych tygodniach nie wolno bo można zaszkodzić więc jeszcze nie słyszeliśmy, nie liczyła uderzeń ale może dlatego że ładnie bilo, nie wiem xD
U mnie to samo. Tez nie liczyl. Albo liczyl ale mi nie mowil 😂 chwile popatrzyl i stwierdzil ze jest idealnie.

To i ja do Was dołączam. Co prawda ostatecznie mi się nie udało, ale od poprzedniego cyklu wcinam ananasy. W tym cyklu dołączę jeszcze morele. Aktualnie jestem w 18dc. Testy jeszcze nie pokazały owu ale już prawie, więc aktualnie jestem na etapie seksów. W czwartek jeszcze wizyta u gina😊
Etap seksow najlepszy 😂 ciesz sie tym. Ja teraz w ciazy nie moge na razie do konca 1 trymestru ale mam wrazenie ze jak dostaniemy zielone swiatlo w 2 trymestrze to bede sie czuc jak dziewica po takim czasie celibatu 🙈🙈🙈

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze - tygodnie ciazy liczycie od dnia ostatniej miesiączki?
Tak, od dnia miesiączki.
Cześć dziewczyny!
emoji3590.png
Witam się z wami w tą pracowitą niedzielę, od rana boli mnie głowa i czuję się jakbym miała kaca a dziś jeszcze czeka nas przemeblowanie i skręcanie biurka dla mojej siedmiolatki
emoji3059.png
i w końcu koniec remontów bo mnie już się odechciewa
emoji2370.png
emoji23.png
a jak u was? Jak przyszłe mamusie?
Mi zostało 6 dni do testowania ale nie nakrecam się
emoji23.png
6 dni to szybko zleci 🙂
Ja się czuję świetnie póki co 😉
Fajnie, że jesteś 🤗 nie ten to następny cykl będzie Twój. Ananaski pomogą 😉 a teraz najlepszy czas przed Wami - etap seksów ☺️

Etap seksow najlepszy 😂 ciesz sie tym. Ja teraz w ciazy nie moge na razie do konca 1 trymestru ale mam wrazenie ze jak dostaniemy zielone swiatlo w 2 trymestrze to bede sie czuc jak dziewica po takim czasie celibatu 🙈🙈🙈
Lekarz Ci zabronił ze względu na poronienie?

Ogolnie nie pracuje. Studiuje zaocznie a w tygodniu mam płatną szkole jeszcze. W sensie oni mi placa 😂 no ale ze teraz wirus to wszystko online jest i cale szczescie bo nie dalabym rady. Zreszta jestem po poronieniu wiec lekarz pierwsze co mowil zakaz pracy.

Ojj to u Ciebie super się złożyło! Dobrze, ze masz teraz taki czas dla siebie, a właściwie już DLA WAS! 😍

reklama
Do góry