reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

DZIEWCZYNY CZY WYNIKI KRWI MOGĘ ROBIC W 5 DZIEN CYKLU? KOŃCÓWKA OKRESU
TOKSOPLAZMOZA, RÓŻYCZKA, PROLAKTYNA, TSH?

PRL i TSH miedzy 3-5 dc. A Tokso i rozyczka nie maja znaczenia kiedy.
Tylko PRL rano miedzy 8-12. Zero sexu i cwiczen Dzien przed ;)
Ale jak badasz TSH to zbadaj sobie odrazu FSH FT4 I FT3 ;)

reklama
PRL i TSH miedzy 3-5 dc. A Tokso i rozyczka nie maja znaczenia kiedy.
Tylko PRL rano miedzy 8-12. Zero sexu i cwiczen Dzien przed ;)
Ale jak badasz TSH to zbadaj sobie odrazu FSH FT4 I FT3 ;)
Ft3 i ft3 i tsh badam co jakiś czas. Bo mam niedoczynności. A to mi zlecil ginekolog 2 tyg temu i dopiero jutro idę. Bo ciągle cos mi wypadało.
Tazke fajnie bo akurat sie zmieszczę w 5 dniu cyklu

Ft3 i ft3 i tsh badam co jakiś czas. Bo mam niedoczynności. A to mi zlecil ginekolog 2 tyg temu i dopiero jutro idę. Bo ciągle cos mi wypadało.
Tazke fajnie bo akurat sie zmieszczę w 5 dniu cyklu
A miałaś badane lub dostałaś skierowanie na lh fsh estradiol SHBG testosteron androstendion AMH prl bo te badania też można wykonać w 5dc

A miałaś badane lub dostałaś skierowanie na lh fsh estradiol SHBG testosteron androstendion AMH prl bo te badania też można wykonać w 5dc
Na te nie, b0 powiedzial ze na chwilę obecną nie trzeba. Jak dostanie te wyniki i nie zajde w ciążę przez 4 miesiące. Wtedy kolejne kroki.
Moze dlatego ze w 12 dc widział pęcherzyk i powiedział ze jest okej i wszystko mi określił

reklama
Do góry