reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

CZEŚĆ, MAM WYNIKI!!
ROBIONE W 5 DZIEN CYKLU
PROLAKTYNA 783... Norma 102 do 496
FSH 5.58
TOKSOPLAZMOZA IGM 0,22
TOKSOPLAZMOZA IGG <0.2
RÓŻYCZKA IGG 99.1

CO POWIEDZIECIE?
DZIŚ WYSYŁAM LEKARZOWI

Ostatnia edycja:
reklama
@Magdusia88: byłam w klinice. Moje badania ogólnie są super ale hormony męskie są podniesione. Otrzymałam od niej skierowanie do diabetologa i muszę poszukać jakiegos w innym mieście ponieważ u mnie nie ma terminów albo nie przyjmują nowych pacjentów[emoji2368] muszą mnie ustabilizować z IO.

Za to mąż nasienie koszmarne. Jest szansa na zapłodnienie ale nie wiemy jeszcze jaka metoda. Za 5tyg mamy się zjawić na powtórzenie badania nasienia.

Kolejna wizyta z panią doktor we wrześniu. Nasza klinika ma nawet tłumacza tylko online na kamerce się widzimy i rozmawiamy. Zrozumowaniem nie miałam problemu ale gadanie to już mi problem sprawia[emoji85]

Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czeka
Screenshot_20200708_194149.jpeg

Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czekaZobacz załącznik 1145512
I co Ci gin mówił na temat tej prolaktyny? Bo ja właśnie dzis swoje odebrałam. Mam duzo ponad norme i czekam na email od mojego lekarza co dalej robimy.
I u endokrynologa wizyta też mnie czeka

I co Ci gin mówił na temat tej prolaktyny? Bo ja właśnie dzis swoje odebrałam. Mam duzo ponad norme i czekam na email od mojego lekarza co dalej robimy.
I u endokrynologa wizyta też mnie czeka
No ja właśnie dostałam wyniki a gina mam za tydzień, a więc póki co odstawiam Bromergon

reklama
Do góry