reklama
młoda1994
Fanka BB :)
PRL za wysoka a fsh w porządku.CZEŚĆ, MAM WYNIKI!!
ROBIONE W 5 DZIEN CYKLU
PROLAKTYNA 783...
FSH 5.58
TOKSOPLAZMOZA IGM 0,22
TOKSOPLAZMOZA IGG RÓŻYCZKA IGG 99.1
CO POWIEDZIECIE?
DZIŚ WYSYŁAM LEKARZOWI
Magdusia88
A jakie normy? Bez norm nie można powiedzieć czy w porządku..CZEŚĆ, MAM WYNIKI!!
ROBIONE W 5 DZIEN CYKLU
PROLAKTYNA 783...
FSH 5.58
TOKSOPLAZMOZA IGM 0,22
TOKSOPLAZMOZA IGG RÓŻYCZKA IGG 99.1
CO POWIEDZIECIE?
DZIŚ WYSYŁAM LEKARZOWI
młoda1994
@Magdusia88: byłam w klinice. Moje badania ogólnie są super ale hormony męskie są podniesione. Otrzymałam od niej skierowanie do diabetologa i muszę poszukać jakiegos w innym mieście ponieważ u mnie nie ma terminów albo nie przyjmują nowych pacjentów[emoji2368] muszą mnie ustabilizować z IO.
Za to mąż nasienie koszmarne. Jest szansa na zapłodnienie ale nie wiemy jeszcze jaka metoda. Za 5tyg mamy się zjawić na powtórzenie badania nasienia.
Kolejna wizyta z panią doktor we wrześniu. Nasza klinika ma nawet tłumacza tylko online na kamerce się widzimy i rozmawiamy. Zrozumowaniem nie miałam problemu ale gadanie to już mi problem sprawia[emoji85]
Za to mąż nasienie koszmarne. Jest szansa na zapłodnienie ale nie wiemy jeszcze jaka metoda. Za 5tyg mamy się zjawić na powtórzenie badania nasienia.
Kolejna wizyta z panią doktor we wrześniu. Nasza klinika ma nawet tłumacza tylko online na kamerce się widzimy i rozmawiamy. Zrozumowaniem nie miałam problemu ale gadanie to już mi problem sprawia[emoji85]
Motylekkk
Juz podaje normyA jakie normy? Bez norm nie można powiedzieć czy w porządku..
Motylekkk
I co Ci gin mówił na temat tej prolaktyny? Bo ja właśnie dzis swoje odebrałam. Mam duzo ponad norme i czekam na email od mojego lekarza co dalej robimy.Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czekaZobacz załącznik 1145512
I u endokrynologa wizyta też mnie czeka
Mimi94
No ja właśnie dostałam wyniki a gina mam za tydzień, a więc póki co odstawiam BromergonI co Ci gin mówił na temat tej prolaktyny? Bo ja właśnie dzis swoje odebrałam. Mam duzo ponad norme i czekam na email od mojego lekarza co dalej robimy.
I u endokrynologa wizyta też mnie czeka
reklama
Motylekkk
Długo już masz problem z przysadka?No ja właśnie dostałam wyniki a gina mam za tydzień, a więc póki co odstawiam Bromergon
Podziel się: