L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak prawdopodobnie córcia ja ogolnie anemie mialam cale zycie i wieczne problemy z potasem przez ktore w tamtym roku bylam 8 razy na pogotowiu zeby mi kroplowke dali mimo ze ciagle biore w tabletkach i zelazo i potas...teraz niestety tabletki ktore bralam nie dają rady. Zelazo dostalam jakies silniejsze no a potas...biore wiecej tabletek ale za tydzien mam nowego lekarza i bedziemy cos dzialac co z tym potasem robic...ewentualnie na kroplowki co jakis czas jesli nie bedzie wyjscia. Zaszlam w ciaze od razu po odstawieniu antykoncepcji z tym ze okazała się biochemiczną ale po niej zaszlam tez od razu w aktualną. Byly jednak problemy na poczatku bo po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych progesteron nie chcial "dzialac" jak powinien i do konca 1 trymestru bralam 3x dziennie duphaston no a teraz juz prawie odstawilam bo juz nie ja pełnię tą role a łożyskoTo będzie dziewczynka??? Gratuluję!!!! ♥ Rośnijcie obie zdrowo! żelazo i potas spada bardzo co jakiś czas nawet dziewczyna które w ciąży nie sa. A ze ty nosisz pod sercem bobasa to wszystkie minerały lecą z Ciebie. Dla bezpieczeństwa swojego rob sobie co dwa miesiące morfologie
A ile ty sie o bobo starałaś?