reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
@Magdusia88: byłam w klinice. Moje badania ogólnie są super ale hormony męskie są podniesione. Otrzymałam od niej skierowanie do diabetologa i muszę poszukać jakiegos w innym mieście ponieważ u mnie nie ma terminów albo nie przyjmują nowych pacjentów[emoji2368] muszą mnie ustabilizować z IO.

Za to mąż nasienie koszmarne. Jest szansa na zapłodnienie ale nie wiemy jeszcze jaka metoda. Za 5tyg mamy się zjawić na powtórzenie badania nasienia.

Kolejna wizyta z panią doktor we wrześniu. Nasza klinika ma nawet tłumacza tylko online na kamerce się widzimy i rozmawiamy. Zrozumowaniem nie miałam problemu ale gadanie to już mi problem sprawia[emoji85]
Ja też miałam straszny problem ze znalezieniem Diabetologa. Dzwoniłam chyba do 10 różnych, też nie przyjmują, niektórzy nawet nie odbierali telefonu haha.

Jeden jedyny ale z terminem za 2 mce. I mam termin na 29.07...

Fajna sprawa z tym tlumaczem!!! [emoji6]

W marcu miałam badania i wyszła mi wysoka prolaktyna i niskie ft4. W między czasie robiłam przeciwciala tarczycowe i usg tarczycy i wszystko było ok, to od ponad miesiąc biorę Bromergon i dzisiaj mi takie cuda wyszly
Aha. Ja zapewne tez będę musiała zrobic przeciwciala tarczycowe. Bo je robiłam rok temu. A przy takiej prolaktynie zapewne będzie chcial.

Ja też miałam straszny problem ze znalezieniem Diabetologa. Dzwoniłam chyba do 10 różnych, też nie przyjmują, niektórzy nawet nie odbierali telefonu haha.

Jeden jedyny ale z terminem za 2 mce. I mam termin na 29.07...

Fajna sprawa z tym tlumaczem!!! [emoji6]
Jednego znalazłam w mieście u siebie ale od października.

reklama
Do góry