reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Ja tak miałam do bety, teraz mnie korci żeby betę łazić i sprawdzać 😉
Ale pięknie!! ❤️ Jaki plan masz teraz? Beta czy będziesz dzwonić do lekarza?
Musisz już mieć wysoką betę bo jak byś miała średnią/normalną to by Ci pokazał 2-3 🙂🤗 a tu już 3+ 😉

Właśnie też zaskoczyło mnie to 3+ 😯
Jutro planuje zadzwonić do mojego lekarza umówić się na wizytę i zapytać co dalej 😍 A wiecie, ze ja mam jakieś opory żeby pójść na betę? Nie wiem czemu ale jestem przerażona że np nie będzie prawidłowego przyrostu, albo będzie za mała i cały czar prysnie 😪

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze - tygodnie ciazy liczycie od dnia ostatniej miesiączki?

Właśnie też zaskoczyło mnie to 3+ 😯
Jutro planuje zadzwonić do mojego lekarza umówić się na wizytę i zapytać co dalej 😍 A wiecie, ze ja mam jakieś opory żeby pójść na betę? Nie wiem czemu ale jestem przerażona że np nie będzie prawidłowego przyrostu, albo będzie za mała i cały czar prysnie 😪
To nie idź na bete. Ona powinna się ucieszyć/uspokoić. A jak ma stresować to po prostu umów się do lekarza i czekaj na rozwój sytuacji 🤗

Boli mnie glowa strasznie zmierzylam cisnienie i 144/79 a puls 76. Siedzialam wczesniej zanim zmierzylam. Czy nie jest podniesione? Ostatnio u lekarza mialam 149/98. W sumie mama mowi mi teraz ze cisnieniomierz do dupy bo na nadgarstek i ze pewnie osuzkui

Boli mnie glowa strasznie zmierzylam cisnienie i 144/79 a puls 76. Siedzialam wczesniej zanim zmierzylam. Czy nie jest podniesione? Ostatnio u lekarza mialam 149/98. Wszystko jest ok czy podniesione
Chyba podniesione trochę ta pierwsza wartość powinno być 120. Ale nie znam się aż tak, niechce żebyś się martwiła jak Ci jakiś głupot na opowiadam 🤔 masz możliwość zadzwonić/napisać do lekarza?
Mnie w poniedziałek potwornie bolała głowa. Zastosowałam rady z internetu. Wypij 3 szklanki wody, połóż się, przykryj kocem, wyłącz telewizor i wszystkie głosy, zasuń rolety jak masz żeby było ciemno. Ja usnelam i pomogło 🤗 może po prostu się odwodniłaś

Chyba podniesione trochę ta pierwsza wartość powinno być 120. Ale nie znam się aż tak, niechce żebyś się martwiła jak Ci jakiś głupot na opowiadam 🤔 masz możliwość zadzwonić/napisać do lekarza?
Mnie w poniedziałek potwornie bolała głowa. Zastosowałam rady z internetu. Wypij 3 szklanki wody, połóż się, przykryj kocem, wyłącz telewizor i wszystkie głosy, zasuń rolety jak masz żeby było ciemno. Ja usnelam i pomogło 🤗 może po prostu się odwodniłaś
Wlasnie kurcze mdlosci znowu okropne mam i najgorsze ze nawet woda nie przejdzie. Czekam az sie to skonczy i zaczne sie normalnie czuc bo czlowiek oszaleje

Wlasnie kurcze mdlosci znowu okropne mam i najgorsze ze nawet woda nie przejdzie. Czekam az sie to skonczy i zaczne sie normalnie czuc bo czlowiek oszaleje

Kochana widzę że jesteś szczęśliwą posiadaczką najpiekniejszych ciazowych objawów 😅 współczuję Ci bardzo, wyobrażam sobie jak musisz się męczyć 🥴😘 pracujesz jeszcze, czy jesteś już na zwolnieniu?

Kochana widzę że jesteś szczęśliwą posiadaczką najpiekniejszych ciazowych objawów 😅 współczuję Ci bardzo, wyobrażam sobie jak musisz się męczyć 🥴😘 pracujesz jeszcze, czy jesteś już na zwolnieniu?
Ogolnie nie pracuje. Studiuje zaocznie a w tygodniu mam płatną szkole jeszcze. W sensie oni mi placa 😂 no ale ze teraz wirus to wszystko online jest i cale szczescie bo nie dalabym rady. Zreszta jestem po poronieniu wiec lekarz pierwsze co mowil zakaz pracy.

Cześć dziewczyny! [emoji3590] Witam się z wami w tą pracowitą niedzielę, od rana boli mnie głowa i czuję się jakbym miała kaca a dziś jeszcze czeka nas przemeblowanie i skręcanie biurka dla mojej siedmiolatki [emoji3059] i w końcu koniec remontów bo mnie już się odechciewa [emoji2370][emoji23] a jak u was? Jak przyszłe mamusie?
Mi zostało 6 dni do testowania ale nie nakrecam się [emoji23]

reklama
Cześć dziewczyny! [emoji3590] Witam się z wami w tą pracowitą niedzielę, od rana boli mnie głowa i czuję się jakbym miała kaca a dziś jeszcze czeka nas przemeblowanie i skręcanie biurka dla mojej siedmiolatki [emoji3059] i w końcu koniec remontów bo mnie już się odechciewa [emoji2370][emoji23] a jak u was? Jak przyszłe mamusie?
Mi zostało 6 dni do testowania ale nie nakrecam się [emoji23]

Na forum staraczki zauważyłam, ze dużo dziewczyn w udanych cyklach miało bóle głowy, więc kto wie, kto wie.... 😁

Do góry