reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Ja tak miałam do bety, teraz mnie korci żeby betę łazić i sprawdzać 😉
Ale pięknie!! ❤️ Jaki plan masz teraz? Beta czy będziesz dzwonić do lekarza?
Musisz już mieć wysoką betę bo jak byś miała średnią/normalną to by Ci pokazał 2-3 🙂🤗 a tu już 3+ 😉

Właśnie też zaskoczyło mnie to 3+ 😯
Jutro planuje zadzwonić do mojego lekarza umówić się na wizytę i zapytać co dalej 😍 A wiecie, ze ja mam jakieś opory żeby pójść na betę? Nie wiem czemu ale jestem przerażona że np nie będzie prawidłowego przyrostu, albo będzie za mała i cały czar prysnie 😪

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze - tygodnie ciazy liczycie od dnia ostatniej miesiączki?

Właśnie też zaskoczyło mnie to 3+ 😯
Jutro planuje zadzwonić do mojego lekarza umówić się na wizytę i zapytać co dalej 😍 A wiecie, ze ja mam jakieś opory żeby pójść na betę? Nie wiem czemu ale jestem przerażona że np nie będzie prawidłowego przyrostu, albo będzie za mała i cały czar prysnie 😪
To nie idź na bete. Ona powinna się ucieszyć/uspokoić. A jak ma stresować to po prostu umów się do lekarza i czekaj na rozwój sytuacji 🤗

Boli mnie glowa strasznie zmierzylam cisnienie i 144/79 a puls 76. Siedzialam wczesniej zanim zmierzylam. Czy nie jest podniesione? Ostatnio u lekarza mialam 149/98. W sumie mama mowi mi teraz ze cisnieniomierz do dupy bo na nadgarstek i ze pewnie osuzkui

Boli mnie glowa strasznie zmierzylam cisnienie i 144/79 a puls 76. Siedzialam wczesniej zanim zmierzylam. Czy nie jest podniesione? Ostatnio u lekarza mialam 149/98. Wszystko jest ok czy podniesione
Chyba podniesione trochę ta pierwsza wartość powinno być 120. Ale nie znam się aż tak, niechce żebyś się martwiła jak Ci jakiś głupot na opowiadam 🤔 masz możliwość zadzwonić/napisać do lekarza?
Mnie w poniedziałek potwornie bolała głowa. Zastosowałam rady z internetu. Wypij 3 szklanki wody, połóż się, przykryj kocem, wyłącz telewizor i wszystkie głosy, zasuń rolety jak masz żeby było ciemno. Ja usnelam i pomogło 🤗 może po prostu się odwodniłaś

Chyba podniesione trochę ta pierwsza wartość powinno być 120. Ale nie znam się aż tak, niechce żebyś się martwiła jak Ci jakiś głupot na opowiadam 🤔 masz możliwość zadzwonić/napisać do lekarza?
Mnie w poniedziałek potwornie bolała głowa. Zastosowałam rady z internetu. Wypij 3 szklanki wody, połóż się, przykryj kocem, wyłącz telewizor i wszystkie głosy, zasuń rolety jak masz żeby było ciemno. Ja usnelam i pomogło 🤗 może po prostu się odwodniłaś
Wlasnie kurcze mdlosci znowu okropne mam i najgorsze ze nawet woda nie przejdzie. Czekam az sie to skonczy i zaczne sie normalnie czuc bo czlowiek oszaleje

Wlasnie kurcze mdlosci znowu okropne mam i najgorsze ze nawet woda nie przejdzie. Czekam az sie to skonczy i zaczne sie normalnie czuc bo czlowiek oszaleje

Kochana widzę że jesteś szczęśliwą posiadaczką najpiekniejszych ciazowych objawów 😅 współczuję Ci bardzo, wyobrażam sobie jak musisz się męczyć 🥴😘 pracujesz jeszcze, czy jesteś już na zwolnieniu?

Kochana widzę że jesteś szczęśliwą posiadaczką najpiekniejszych ciazowych objawów 😅 współczuję Ci bardzo, wyobrażam sobie jak musisz się męczyć 🥴😘 pracujesz jeszcze, czy jesteś już na zwolnieniu?
Ogolnie nie pracuje. Studiuje zaocznie a w tygodniu mam płatną szkole jeszcze. W sensie oni mi placa 😂 no ale ze teraz wirus to wszystko online jest i cale szczescie bo nie dalabym rady. Zreszta jestem po poronieniu wiec lekarz pierwsze co mowil zakaz pracy.

Cześć dziewczyny! [emoji3590] Witam się z wami w tą pracowitą niedzielę, od rana boli mnie głowa i czuję się jakbym miała kaca a dziś jeszcze czeka nas przemeblowanie i skręcanie biurka dla mojej siedmiolatki [emoji3059] i w końcu koniec remontów bo mnie już się odechciewa [emoji2370][emoji23] a jak u was? Jak przyszłe mamusie?
Mi zostało 6 dni do testowania ale nie nakrecam się [emoji23]

reklama
Cześć dziewczyny! [emoji3590] Witam się z wami w tą pracowitą niedzielę, od rana boli mnie głowa i czuję się jakbym miała kaca a dziś jeszcze czeka nas przemeblowanie i skręcanie biurka dla mojej siedmiolatki [emoji3059] i w końcu koniec remontów bo mnie już się odechciewa [emoji2370][emoji23] a jak u was? Jak przyszłe mamusie?
Mi zostało 6 dni do testowania ale nie nakrecam się [emoji23]

Na forum staraczki zauważyłam, ze dużo dziewczyn w udanych cyklach miało bóle głowy, więc kto wie, kto wie.... 😁

Do góry