reklama
Nadziejka90
Fanka BB :)
Dziewczyny, ten na górze z wczoraj około 17 a ten dolny z przed chwili. To oznacza że od tego momentu ile czasu mamy? Kurcze.. Nie za późno będzie wieczorem bo dopiero mój wraca z pracy wczoraj nie było boboseksu bo zmęczony był i stwierdziłam że skoro test negatywny... A dzisiaj rano już pozytyw.
Załączniki
Martamartaem123
Aktywna w BB
Mądre głowy mówią że nasze jajko żyje 24h a od pozytywy owu następuje od 12 do 36h także jest czas jeżeli źle pisze niech ktoś mnie poprawiDziewczyny, ten na górze z wczoraj około 17 a ten dolny z przed chwili. To oznacza że od tego momentu ile czasu mamy? Kurcze.. Nie za późno będzie wieczorem bo dopiero mój wraca z pracy wczoraj nie było boboseksu bo zmęczony był i stwierdziłam że skoro test negatywny... A dzisiaj rano już pozytyw.
King@
Co to są za testy tzn z jakiej firmy ? Kupuje zawsze rossmanowskie i one są w plastiku niczym ciążoweDziewczyny, ten na górze z wczoraj około 17 a ten dolny z przed chwili. To oznacza że od tego momentu ile czasu mamy? Kurcze.. Nie za późno będzie wieczorem bo dopiero mój wraca z pracy wczoraj nie było boboseksu bo zmęczony był i stwierdziłam że skoro test negatywny... A dzisiaj rano już pozytyw.
klaudiaanita
Jestem bardzo ciekawa czy ci coś wyjdzieWysłało mi się samo post, a nie zdążyłam dopisać.
Bede chciała zrobić badania na trombofilie wrodzona + mutacja V-leiden, mutacja protombiny, warianty (C677T, A1298C) genu MTHFR, PAI-1 i VR-2
U mnie w bliskiej rodzinie niestety były przypadki choroby zatorowej i zawały serca. Dodatkowo pielęgniarki mi zwracają uwagę, że mi krew wolno płynie.
Jest różnica jak następuje poronienie samoistne, a jak było serce i zarodek obumarł.
Jakoś tak teraz wszystko zaczęło mi się łączyć i składać, że to może coś oznaczać
Daj znać koniecznie
Ja niestety nie sprawdziłam bo wmówiono mi ze to się często zdarza ,ze zarodek miał wadę genetyczna i organizm go sam odrzucił
A u mnie tez po serduszku obumarł
Nadziejka90
A jak ostatnio byłam w aptece to mi się przypomniało że nie mam testów ovu i poprosiłam o jakieś to mi dała takie. Jak byłam w Rossmanie ostatnio to się rozglądałam właśnie ale nie widziałam. Po co ślepemu oczy bo pewnie gdzieś były.Co to są za testy tzn z jakiej firmy ? Kupuje zawsze rossmanowskie i one są w plastiku niczym ciążowe
Załączniki
Niestety nie zawsze się da zrobić badania genetyczne. Ja dzisiaj odebrałam wynik badania histopatologicznego i nie stwierdzono części płodu/zarodka więc nawet jakby mi zabezpieczyli ten materiał to genetycy by nic nie wybadali.
Jestem bardzo ciekawa czy ci coś wyjdzie
Daj znać koniecznie
Ja niestety nie sprawdziłam bo wmówiono mi ze to się często zdarza ,ze zarodek miał wadę genetyczna i organizm go sam odrzucił
A u mnie tez po serduszku obumarł
Motylekkk
To który to tydzień?MAM DRUGĄ BETE!!!
1.06 - > 139.22
3.06 - > 396.01
Pięknie przyrasta
Już nie pamiętam, testy ciążowe Ci wyszły pozytywne?
Ja jutro idę na betę jeżeli okres nie przyjdzie. 3 dni spóźnienia i nie czuje zeby mial przyjść. Mam nadzieję że sie go nie doczekam.
King@
Ale do badań genetycznych nie jest potrzebny zarodek, wręcz w laboratorium gdzie robiłam nie przyjmują zarodków czy płodu już w całości i jest informacja że.jakbym przysłała cały to jestem zobowiązana go odebrać. Do badania wystarcza kosmki kosmowki, fragmenty łożyska czy pępowinyNiestety nie zawsze się da zrobić badania genetyczne. Ja dzisiaj odebrałam wynik badania histopatologicznego i nie stwierdzono części płodu/zarodka więc nawet jakby mi zabezpieczyli ten materiał to genetycy by nic nie wybadali.
reklama
King@
Ale do badań genetycznych nie jest potrzebny zarodek, wręcz w laboratorium gdzie robiłam nie przyjmują zarodków czy płodu już w całości i jest informacja że.jakbym przysłała cały to jestem zobowiązana go odebrać. Do badania wystarcza kosmki kosmowki, fragmenty łożyska czy pępowiny
Załączniki
Podziel się: