AnMil
Fanka BB :)
Dziękuję kochana ❤
Tak się upierałam, żeby nie było zabiegu, a teraz to już mi obojętne właściwie. To jakiś kosmos, że miałabym się starać za dwa tygodnie. Chyba potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie.
Chce umówić się z przyjaciółka - upić na całego, iść pobiegać, wyjść na długi spacer, może nawet pojechać na wczasy jak tylko się będzie dało. Zrobic coś tylko dla siebie. Nie jestem gotowa psychicznie na kolejną ciążę. To jakaś abstrakcja. Będę tu wspierać staraczki.
Myśli krążą jak w kalejdoskopie.
Może bym nawet teraz pojechała. Coś wiadomo o otwarciu granic? Nie oglądam tv podobno Grecja otworzyła granicę, ale nie dla Polaków. A Czarnogóra? Cypr? Kiedy można jechać?
Niesamowicie podoba mi sie Twoje podejście i właśnie o to chodzi - skup się teraz na sobie, na swoich potrzebach i rób dokładnie to na co masz ochotę, nic na siłę.. na pewno przyjdzie taki moment kiedy stwierdzisz, że jesteś gotowa i wtedy zaczniecie się starać ale bardzo podobało mi się zdanie mojego lekarza, kiedy na usg był tylko pecherzyk i martwilam sie, że nie ma zarodka, na co lekarz powiedział: "wiadomo, że wszystko może sie zdarzyć na tak wczesnym etapie ciazy, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że udało się w tą ciążę zajść i o doszło do zapłodnienia, a to już 90% sukcesu".. także kochana dbaj teraz o siebie, do niczego się nie zmuszaj i jak tylko masz ochotę to udzielaj się do nas codziennie, ja zawsze bede czekała na wiadomość od Ciebie
Ostatnia edycja: