reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Dziękuję kochana 🥰 😘
Tak się upierałam, żeby nie było zabiegu, a teraz to już mi obojętne właściwie. To jakiś kosmos, że miałabym się starać za dwa tygodnie. Chyba potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie.
Chce umówić się z przyjaciółka - upić na całego, iść pobiegać, wyjść na długi spacer, może nawet pojechać na wczasy jak tylko się będzie dało. Zrobic coś tylko dla siebie. Nie jestem gotowa psychicznie na kolejną ciążę. To jakaś abstrakcja. Będę tu wspierać staraczki.
Myśli krążą jak w kalejdoskopie.
Może bym nawet teraz pojechała. Coś wiadomo o otwarciu granic? Nie oglądam tv 😅 podobno Grecja otworzyła granicę, ale nie dla Polaków. A Czarnogóra? Cypr? Kiedy można jechać?

Niesamowicie podoba mi sie Twoje podejście i właśnie o to chodzi - skup się teraz na sobie, na swoich potrzebach i rób dokładnie to na co masz ochotę, nic na siłę.. na pewno przyjdzie taki moment kiedy stwierdzisz, że jesteś gotowa i wtedy zaczniecie się starać 😍 ale bardzo podobało mi się zdanie mojego lekarza, kiedy na usg był tylko pecherzyk i martwilam sie, że nie ma zarodka, na co lekarz powiedział: "wiadomo, że wszystko może sie zdarzyć na tak wczesnym etapie ciazy, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że udało się w tą ciążę zajść i o doszło do zapłodnienia, a to już 90% sukcesu".. także kochana dbaj teraz o siebie, do niczego się nie zmuszaj i jak tylko masz ochotę to udzielaj się do nas codziennie, ja zawsze bede czekała na wiadomość od Ciebie 😍

Ostatnia edycja:
reklama
Grecja otwiera granicę, ale nie dla Polski. 29 krajów tylko wpuściła.
Na Cyprze nie byłam. Podobno klimaty greckie? Dlatego chciałam. Bo Grecję kochamy.
Ogólnie to bym sobie z chęcią egzotyke walnęła "na pocieszenie" 🙄
Ale to już chyba w ogóle nie ma opcji.

Dziewczyny jak chcecie spędzić wakacje w tym roku? Co planujcie tylko Polska? Nic? Boicie się za granicę jechać?

Mnie paraliżuje na ten moment wyjazd za granicę, ale marzy mi się domek zaraz nad jeziorem gdzieś na Mazurach 😍

Niesamowicie podoba mi sie Twoje podejście i właśnie o to chodzi - skup się teraz na sobie, na swoich potrzebach i rób dokładnie to na co masz ochotę, nic na siłę.. na pewno przyjdzie taki moment kiedy stwierdzisz, że jesteś gotowa i wtedy zaczniecie się starać 😍 ale bardzo podobało mi się zdanie mojego lekarza, kiedy na usg był tylko pecherzyk i martwilam sie, że nie ma zarodka, na co lekarz powiedział: "wiadomo, że wszystko może sie zdarzyć na tak wczesnym etapie ciazy, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że udało się w tą ciążę zajść i o doszło do zapłodnienia, a to już 90% sukcesu".. także kochana dbaj teraz o siebie, do niczego się nie zmuszaj i jak tylko masz ochotę to udzielaj się do nas codziennie, ja zawsze bedw czekała na wiadomość domu Ciebie 😍
Uwielbiam Cię 🥰👭
Mnie paraliżuje na ten moment wyjazd za granicę, ale marzy mi się domek zaraz nad jeziorem gdzieś na Mazurach 😍
Ja po szpitalu to już najgorsze wirusy pozbierane. Gorzej już chyba być nie może. Więc ogólnie się nie boję. Tym bardziej bez ciąży.
Właśnie chłop mnie ciągnie na mazury. Z psem. Domek w lesie. Na odludziu. Zupełnie inny rodzaj wypoczynku. I chyba taki urlop spędzimy w sierpniu.

Właśnie mnie też kilka osób pocieszało że najważniejsze że udało się zajść w ciążę [emoji846]
Niesamowicie podoba mi sie Twoje podejście i właśnie o to chodzi - skup się teraz na sobie, na swoich potrzebach i rób dokładnie to na co masz ochotę, nic na siłę.. na pewno przyjdzie taki moment kiedy stwierdzisz, że jesteś gotowa i wtedy zaczniecie się starać [emoji7] ale bardzo podobało mi się zdanie mojego lekarza, kiedy na usg był tylko pecherzyk i martwilam sie, że nie ma zarodka, na co lekarz powiedział: "wiadomo, że wszystko może sie zdarzyć na tak wczesnym etapie ciazy, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że udało się w tą ciążę zajść i o doszło do zapłodnienia, a to już 90% sukcesu".. także kochana dbaj teraz o siebie, do niczego się nie zmuszaj i jak tylko masz ochotę to udzielaj się do nas codziennie, ja zawsze bede czekała na wiadomość od Ciebie [emoji7]

Grecja otwiera granicę, ale nie dla Polski. 29 krajów tylko wpuściła.
Na Cyprze nie byłam. Podobno klimaty greckie? Dlatego chciałam. Bo Grecję kochamy.
Ogólnie to bym sobie z chęcią egzotyke walnęła "na pocieszenie" [emoji849]
Ale to już chyba w ogóle nie ma opcji.

Dziewczyny jak chcecie spędzić wakacje w tym roku? Co planujcie tylko Polska? Nic? Boicie się za granicę jechać?
My jeśli się uda, to wybierzemy się do Szwajcarii w tym roku. 15 czerwca moja tam się określić czy będą turystów wpuszczać. Jedynie czego się obawiam to, że UK(bo tu mieszkam) nie będzie na liście tych co mogą przylecieć. Dopiero we wrześniu więc końcówka wakacji ale zawsze cos [emoji6]

Dziewczyny mam takie glupie pytanie, ile dni z rzedu moze wychodzic pozytywny test owu? Dzis jest 15 dc, od trzech dni wychodzi pozytyw, a z moich wyliczen wynika ze owu powinna byc w sb czyli w 17 dc.

I do tego kochana ulubione winko [emoji873]
I reset główki [emoji16]

Jeżeli chodzi o wyjazdy ja byłam na Cyprze [emoji173] i chce tam wrócić!! Boże jak tam pięknie [emoji2956] my byliśmy w bardziej zielonej części, bo w Pafos [emoji16] to były super wakacje !
Także Cypr Polecam. Byliśmy w hotelu Asia Resort Spa [emoji3059] bomba ! Fakt że Cypr jest drogi ale odkladalismy na ten wyjazd od ostatnich wakacji, więc da się [emoji16] No i wiadomo to jeszcze było przed hipoteką haha [emoji1787][emoji2356]
Uwielbiam Cię [emoji3059] [emoji173] [emoji130]

Ja po szpitalu to już najgorsze wirusy pozbierane. Gorzej już chyba być nie może. Więc ogólnie się nie boję. Tym bardziej bez ciąży.
Właśnie chłop mnie ciągnie na mazury. Z psem. Domek w lesie. Na odludziu. Zupełnie inny rodzaj wypoczynku. I chyba taki urlop spędzimy w sierpniu.

reklama
Do góry