reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Wczoraj też otrzymałam wynik mikromacierzy: PRAWIDŁOWY MĘSKI 🥹
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze ♥️

Dziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze ♥️
Gratulacje, pamietam tą ulgę i uczucie szczęścia ❤️ będzie dobrze u mnie maraton pecha skończył się właśnie po prawidłowych wynikach aminopunkcji ❤️

reklama
Mam pytanko, dostałaś wynik tylko
mikromacierze? Teraz musisz czekać z 2 tyg na pełny wynik(zwykłej amnio) ???

Do góry