Mom2B
Fanka BB :)
Ktoś mówił ze w tej fertinie tez robią podobnoSuper to chyba jedno z nielicznych miesc gdzie mikromacierze robią na NFZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś mówił ze w tej fertinie tez robią podobnoSuper to chyba jedno z nielicznych miesc gdzie mikromacierze robią na NFZ
Kto mówił i co to znaczy fatalnie bo brzmi to co najmniej jak jakiś zabieg wykonywany w piwnicy ? Może ktoś kto nie załapał się na NFZ i teraz sieje postrachKtoś mówił ze w tej fertinie tez robią podobno
tu chyba chodziło o klinikę leczenia niepłodności Fertina, a nie fatalnie.Kto mówił i co to znaczy fatalnie bo brzmi to co najmniej jak jakiś zabieg wykonywany w piwnicy ? Może ktoś kto nie załapał się na NFZ i teraz sieje postrach
M
Haha być może taktu chyba chodziło o klinikę leczenia niepłodności Fertina, a nie fatalnie.
Fertinie a nie fatalnie taka klinika czy coś FertinaKto mówił i co to znaczy fatalnie bo brzmi to co najmniej jak jakiś zabieg wykonywany w piwnicy ? Może ktoś kto nie załapał się na NFZ i teraz sieje postrach
M
No uśmiałam się sama z siebieFertinie a nie fatalnie taka klinika czy coś Fertina
Heheheh podobno robi roszkowski to chyba nie fatalnieNo uśmiałam się sama z siebie
Gratulacje, pamietam tą ulgę i uczucie szczęścia będzie dobrze u mnie maraton pecha skończył się właśnie po prawidłowych wynikach aminopunkcjiDziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Wczoraj też otrzymałam wynik mikromacierzy: PRAWIDŁOWY MĘSKI
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze
Mam pytanko, dostałaś wynik tylkoDziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Wczoraj też otrzymałam wynik mikromacierzy: PRAWIDŁOWY MĘSKI
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze