reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Wczoraj też otrzymałam wynik mikromacierzy: PRAWIDŁOWY MĘSKI 🥹
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze ♥️

Dziewczyny przychodzę z aktualizacja: wróciłam w poniedziałek ze szpitala, wody już się nie sączą, wszystko wyglada ok, wody też są już w normie. Na ostatniej wizycie moja doktor pobrała wymazy, na kolejną wizytę, już po swietach, mam zrobić morfologię z crp i jak będzie ok to doktor powiedziała ze już wizyty będą normalnie.
Jesteśmy z mężem najszczęśliwszymi osobami na świecie. Miejmy nadzieje, że ten maraton pecha już za nami i teraz będzie już tylko dobrze ♥️
Gratulacje, pamietam tą ulgę i uczucie szczęścia ❤️ będzie dobrze u mnie maraton pecha skończył się właśnie po prawidłowych wynikach aminopunkcji ❤️

reklama
Mam pytanko, dostałaś wynik tylko
mikromacierze? Teraz musisz czekać z 2 tyg na pełny wynik(zwykłej amnio) ???

Do góry