reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Gratulacje tym co mają co świętować:) Ja jestem właśnie po. Tym razem poszło szybko. Ostatnio pół godziny USG i nie udało się pobrać a dzisiaj szybkie rozeznanie terenu i poszło szybko. Zaczynam odliczanie :)

Jak się czujesz kochana? Mam nadzieje zaczekanie idzie dobrze [emoji846]

reklama
Narazie czekanie idzie dobrze, ale sądzę, że z każdym dniem będzie coraz większe napięcie. Myślę, że w środę już nie będzie tak kolorowo jak dzisiaj. Mają czas od czwartku 5 dni roboczych. Chociaż wiem, że dziś nikt nie zadzwoni to jak słyszę dźwięk telefonu to łapie za serce i zanim do niego podejdę to w oczach mam, że dzwoni poradnia albo jakiś obcy nr... Ale jestem przede wszystkim pozytywnie nastawiona i mam nadzieję, że takim wynikiem zakończy się to :)

A po amniopunkcji też wszystko ok. Troszkę czułam na brzuchu dyskomfort w domu, ale z racji weekendu trochę poleniuchowalam i jest dobrze :)

Dopiero co 3 godziny temu pisałam, że dziś nie spodziewam się telefonu a tu telefon... genetyk zgodnie z obietnicą przekazał wiadomość telefonicznie - wykluczył trisomii 13. Ale łzy cisną mi się do oczy :) będzie chłopczyk - syn będzie miał z kim w piłkę grać:)

Dopiero co 3 godziny temu pisałam, że dziś nie spodziewam się telefonu a tu telefon... genetyk zgodnie z obietnicą przekazał wiadomość telefonicznie - wykluczył trisomii 13. Ale łzy cisną mi się do oczy :) będzie chłopczyk - syn będzie miał z kim w piłkę grać:)

Iwonka super wieści :). To teraz mozna się cieszyc ciaza.
Moi chlopcy te sie ciesza ze bedzie drugi a najwazniejsze ze zdrowy syn!

Gratulacje ! Kolejny chłopak i najważniejsze że zdrowy!!!

Cześć dziewczyny !
Po długim oczekiwany dziś odebrałam wyniki z krwi ( panorama ) ryzyko niskie <1/10000 na wszystkie trisomia ( po pappie1:121) !!!!!
Bede mieć zdrowego chopca !!!!!!!!!
Trymam kciuki za was mamusie !

Cześć dziewczyny !
Po długim oczekiwany dziś odebrałam wyniki z krwi ( panorama ) ryzyko niskie <1/10000 na wszystkie trisomia ( po pappie1:121) !!!!!
Bede mieć zdrowego chopca !!!!!!!!!
Trymam kciuki za was mamusie !

Gratuluję zdrowego synusia! faktycznie coś w chłopaków obrodziło!

reklama
Do góry