Ja miałam amnio w czwartek, a w poniedziałek na wizycie u prowadzącej USG. Generalnie mam usg na każdej wizycie.Hej dziewczyny ile dni po i ile razy miałyście kontrolę USG po amniopunkcji ?? Czy wasz ginekolog prowadzący wykonuje USG na każdej wizycie ??
reklama
ola-ska
Fanka BB :)
Ja tez mam co wizytę ale chodzę prywatnie.
Echo tez „zalecali” robić ale te genetyczne to jakaś fabryka niepokoju i badań „ No za free” i mój lekarz powiedział ze nie mam żadnych wskazań żeby się znów martwić i kazał w końcu przestać się martwić i odpuścić to kolejne badanie i olałam
Echo tez „zalecali” robić ale te genetyczne to jakaś fabryka niepokoju i badań „ No za free” i mój lekarz powiedział ze nie mam żadnych wskazań żeby się znów martwić i kazał w końcu przestać się martwić i odpuścić to kolejne badanie i olałam
Czesc. Ja mialam amnio 29 maja i ponownie 8 czerwca bo nie wyszly wyniki. Czekam do 28 i bede dzwonila.wuem ze lekarz przyjmuje tylko w piatki to mam nadzieje ze zostane od razu zakwalifikowana na wizyte odczytujaca wtniki. Bardzo sie strsuje tak jak każda z Was. Czekanie jest najgorsze ttm bardziej ze ja czekam o wiele dlużej niz 3tyg.
Mam 35lat jest to moja 3 ciąża i zamiast sie cieszyc to od testu papa to ok.1.5miecha stresów...
Mam 35lat jest to moja 3 ciąża i zamiast sie cieszyc to od testu papa to ok.1.5miecha stresów...
Czesc. Ja mialam amnio 29 maja i ponownie 8 czerwca bo nie wyszly wyniki. Czekam do 28 i bede dzwonila.wuem ze lekarz przyjmuje tylko w piatki to mam nadzieje ze zostane od razu zakwalifikowana na wizyte odczytujaca wtniki. Bardzo sie strsuje tak jak każda z Was. Czekanie jest najgorsze ttm bardziej ze ja czekam o wiele dlużej niz 3tyg.
Ale jak to wyniki nie wyszły? Za mało.pobrali aby stworzyć hodowle?
Ja na moje płytki czekałam.5tygodni.Prawie 6.
Wszystkie dziewczyny z tego dnia musialy powtorzyc badanie
Pewnie źle zabezpieczyli próbki albo coś....Masakra bardzo współczuję, ja czekalam od pierwszych złych wieści (wyniki PAPPa) do dnia wyniku.ponad 9tygodni.Czyli niemal połowę stażu mojej ciąży licząc do dziś.Zalowalam,.że nie wzięłam.fisha, bo mnie to wykończyło bardzo.
@Czarnuszka
Zaciekawiona BB
Wszystkie dziewczyny z tego dnia musialy powtorzyc badanie
Współczuje ale pomysł, że to juz tuż tuż !
Ja jestem jeszcze przed ....
Napisz cos o swoich wynikach ....
reklama