reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dziewczyna, która miała ze mną amnio dziś poznała wynik.
ZD.Jest w ogromnym szoku i zupełnie sobie nie radzi...Jeśli któraś z Was jest wierząca to proszę o modlitwę za nią.Zeby podjęła dobra decyzję i nie żyła w poczuciu winy, bez względu na to jaka ta decyzja nie będzie.
Przykro czytać takie wiadomości. Ja oczywiście się pomodlę, o wiarę i siłę .
A za was trzymam kciuki żeby wyniki były pozytywne

reklama
Pozostałe dwie dziewczyny również mają wyniki.Dowiedzialam się od tamtej.
ZD i ZE....
Obawiam się, że i dla mnie może szczęścia zabraknąć.To w końcu b. młode dziewczyny.
23, 27 i 31 lat...A ja....

@Adeline89
Dziękuję Ci. I niechaj Twój aniołek śpi spokojnie i czuwa nad Tobą.

Ostatnia edycja:
Shaer, spróbuj mieć nadzieje na szczęście... przytulam mocno

Adeline89 współczuje. Ale czuje ze jesteś mocna teraz, życzę dużo siły !
Masz jeszcze inne dzieci poza Aniołkiem?

Pozostałe dwie dziewczyny również mają wyniki.Dowiedzialam się od tamtej.
ZD i ZE....
Obawiam się, że i dla mnie może szczęścia zabraknąć.To w końcu b. młode dziewczyny.
23, 27 i 31 lat...A ja....

@Adeline89
Dziękuję Ci. I niechaj Twój aniołek śpi spokojnie i czuwa nad Tobą.

@Shaer, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Wyniki już nie długo.

@Adeline89, rozumiem Twoją stratę, też przez to przechodziłam. Mam nadzieję, że teraz wszystko układa się szczęśliwie.

Wczoraj minął tydzień, więc dopiero i tak w następny czwartek najwcześniej mogę próbować.
Jestem totalnie rozbita i psychicznie i fizycznie i nie umiem się niczym cieszyć.

Wczoraj minął tydzień, więc dopiero i tak w następny czwartek najwcześniej mogę próbować.
Jestem totalnie rozbita i psychicznie i fizycznie i nie umiem się niczym cieszyć.

Musisz mieć nadzieję.. nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki i będę się modlić..

Ja dzisiaj po echo serduszka. Wszystko dobrze. Po burzy wychodzi słońce..

Ja też tak miałam super usg, tylko biochemia słsba.. I dziewczynka_ kariotyp prawidłowy.
Dzisiaj jeszcze zrobiłam echo i też dobrze.

Ja nawet nie pamiętam kiedy mam połówkowe (ale.beda dzwonic dzień przed, albo na jutro zadzwonię o te badania.)
W czwartek planuje zadzwonić do Laboratorium, może coś będzie choć nie mam większej nadziei.

reklama
Do góry