reklama
Aby wykryć wady seca,kregoslupa czy innych organow nie jest potrzebna amniopunkcja,wiec jesli i tak bedziesz je kochac niepotrzebne jest to badanie,ani wygłaszanie swojego zdania na ten temat.Po prostu nie powinno cie tu byc!
dzięki anka_d, jestem trochę ciemna w poruszaniu sie po forach, jak możesz to proszę podpowiedz mi jak mam znaleźć to forum regionlne. A tak przy okazji opowiem trochę o swoich zmartwieniach może tutaj znajdę jakąś rade- dwa razy poroniłam, wykryto u mnie mutację genu MTHFR ( układ homozygotyczny) przez to będe miała problemy z utrzymaniem ciąży, a gdy mi się to już udało jest duże prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z wadami cewy nerwowej (np. bezmózgowia).
Emilia ja robiłam dokładnie to samo tym bardziej, że wokół mnie są raczej niewielkie miasteczka i wybór był dośc utrudniony. Jednak kierując się rankingiem wybrałam lekarkę i naprawdę jestem bardzo z niej zadowolona więc można przypuszczać, że nie mijają się one z prawdą. Powodzenia
Drogie Dziewczyny!!! Dawno nie pisałam ale żyłam w zawieszeniu, niby pierwsze wyniki prawidłowe ale niepewność cały czas była a dziś odebrałam wynik końcowy amnio! Kariotyp prawidłowy 46, XX
Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa
to było bardzo ważne dla mnie. Trzymam mocno kciuki za pozostałe oczekujące!
Kabola
NT 2,3 CRL 57 mm, brak kości nosowych w 12 tyg. ZD 1:373
Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa
Kabola
NT 2,3 CRL 57 mm, brak kości nosowych w 12 tyg. ZD 1:373
reklama
Kabola bardzo się ciesze razem z Tobą, myślałam że uciekłaś od nas po niepomyślnych wynikach... Teraz dbaj o siebie i malucha i zaglądaj na forum
Emilia dziękuję nie wiem ile masz lat, po 35 roku życia przysługuje Ci program ochrony prenatalnej, do 12 tygodnia możesz zrobić PAPPA a potem amnio... zastanów się nad lekarzem, bo religijny ginekolog to jest akurat kiepskie rozwiązanie...
Emilia dziękuję nie wiem ile masz lat, po 35 roku życia przysługuje Ci program ochrony prenatalnej, do 12 tygodnia możesz zrobić PAPPA a potem amnio... zastanów się nad lekarzem, bo religijny ginekolog to jest akurat kiepskie rozwiązanie...