No i jak wyniki?Dziewczyny właśnie dzwonili ze szpitala, jest całościowy wynik amniopunkcji z mikromacierza. Niestety u nas wynik odbiera się po spotkaniu z genetykiem, które mam wyznaczone na czwartek, alllleeee Pani, która dzwoniła powiedziała, że mam się nie denerwować więc mam nadzieje, że wszystko jest dobrze.
reklama
titinkafifik
Fanka BB :)
Dziewczyny, jutro minie 3 tydzien odinformację badania. Od 3 dni dziwnie się czuję. Pobolewa mnie brzuch i mam uczucie takiego ciągnięcia wsię dole.
Nie czuje tez ruchow ( nie czulam ich wczesniej), a to 18tc.
Serduszko slyszalam na dwtektorze .
Martwię się. O 12 mam lekarza.
A.niesia
Wyniki będę mieć dopiero jutro, po spotkaniu z genetykiem, już nie mogę się doczekać ....No i jak wyniki?
A.niesia
Nie martw się, ja takie ciągnięcia czuje od początku ciąży, po amnio miałam do dwóch tygodni jeszcze do tego kłucia w miejscu, gdzie było wbicie. Teraz już tylko ciągniecie i czasem boli mnie jajnik, ale to podobno normalne, bo dziecko w tym okresie intensywnie rośnie i macica też się cały czas rozciąga. Brakiem ruchów się jeszcze nie przejmuj, jeżeli to pierwsza ciąża możesz poczuć dopiero w 23 tyg. Moja druga ciąża a tez poczułam późno, bo dopiero pod koniec 17 tyg.Dziewczyny, jutro minie 3 tydzien odinformację badania. Od 3 dni dziwnie się czuję. Pobolewa mnie brzuch i mam uczucie takiego ciągnięcia wsię dole.
Napisz jak będziesz po wizycie u ginekologa.
Madzik1000
Ruchów możesz nie czuć jeszcze ja od niedawna czuję i wczoraj mówiłam lekarzowi że słabo a on że to i tak dobrze jak na ten tydzień bo wiele osób nie czuje i to normalneDziewczyny, jutro minie 3 tydzien odinformację badania. Od 3 dni dziwnie się czuję. Pobolewa mnie brzuch i mam uczucie takiego ciągnięcia wsię dole.
Ciągnięcie jest bo dzidzia rośnie, weź nospe będziesz spokojniejsza jak to moj lekarz mówi, lepiej nospa rozkurczowo niż doprowadzić do skurczy staram się nie brać tych tabletek bo to nigdy nie wiadomo ale dla spokoju czasem wzięłam oczywiście zaraz po aminopunkcji 2 - 3 razy dziennie.
Chce_byc_mama_wielu
Ja też się martwilam bo w 18 tyg bardzo słabo czułam ruchy, aż chyba do 23 tyg. Potem doczytałam, że mam łożysko na przedniej ścianie i one pełni jakby rolę poduszki w tym wypadku. Może też tak.masz ?Dziewczyny, jutro minie 3 tydzien odinformację badania. Od 3 dni dziwnie się czuję. Pobolewa mnie brzuch i mam uczucie takiego ciągnięcia wsię dole.
Ja tez mam 18+2 i nie czuje za bardzo. Kilka razy lekkie plumkanie ale to naprawde slabo. No ale w zamian za to podsluchuje Go przez detektor pulsuJa też się martwilam bo w 18 tyg bardzo słabo czułam ruchy, aż chyba do 23 tyg. Potem doczytałam, że mam łożysko na przedniej ścianie i one pełni jakby rolę poduszki w tym wypadku. Może też tak.masz ?
A.niesia
Miewam się właśnie z zamiarem zakupu detektora. Warto? Poleciłabyś konkretna firmę ?Ja tez mam 18+2 i nie czuje za bardzo. Kilka razy lekkie plumkanie ale to naprawde slabo. No ale w zamian za to podsluchuje Go przez detektor pulsu
WeronikaLat
Mi właśnie jutro przyjdzie, już nie mogę się doczekać, już jest bardzo blisko domuMiewam się właśnie z zamiarem zakupu detektora. Warto? Poleciłabyś konkretna firmę ?
reklama
WeronikaLat