U
użytkowniczka maj
Gość
Z tymi wymiarami to jest tak, że jak gdzieś kiedyś pisałam genetyk podejrzewa zespół silver russela, ale diagnoza przez niego zostanie postawiona po porodzie. Natomiast kardiolog kazał dziecko obserwować w kierunku hipotrofii a ginekolodzy mówią, że może po prostu taka jej uroda. Może po mężu bedzie miała wymiary, bo mąż ma 156 cm wzrostu. Jeżeli chodzi o tą zwezona tętnice nie mówił, skąd to się mogło wziąć, kazał się nie martwić bo jest jeszcze jedna. Ja się czuję raczej dobrze teraz, już nie płacze i się tak nie stresuje, tylko cieszę się z kopniakow małej Dziękuję, że pytasz
W takim razie jest duza nadzieja, ze bedzie wszystko dobrze ! Musisz byc dobrej mysli Najwazniejsze ze rosnie, i sie rozwija. Okaze sie po porodzie. Trzymam za Ciebie mocno kciuki ! To co przeszlas, zostanie z Toba na zawsze.. Nie masz juz co plakac ani sie stresowac.. swoje wycierpialas.. na nic nie masz wplywu i nic juz nie mozesz zmienic.. Musisz miec wielka nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ! Ja tez taka mam, mimo ze ciagle nas na tym forum przybywa to widze, ze coraz wiecej kobiet pisze o prawidlowych wynikach amniopunkcji wiec mam nadzieje ze dla nas wszystkich jakos ta ciezka droga doprowadzi to szczesliwej mety..