Kaśka 1983
Fanka BB :)
Wczoraj o 12.05 urodziła się Blanka.Ma 3380 gram, 54 cm długości.
jak mój Miłosz 3380 haha GRATULACJE !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj o 12.05 urodziła się Blanka.Ma 3380 gram, 54 cm długości.
Gratulacje i zdrówka dla Was W poniedziałek urodził się mój synek, 4340 g, 54 cm.
Gratulacje i zdrówka dla Was W poniedziałek urodził się mój synek, 4340 g, 54 cm.
Ja również gratuluję!
Słuszna waga, ładny pulpecik.Dlugosc jak moja córcia ale kilogram wiecej ciałka do kochania.
Hej, dziewczyny stoję przed dylematem. Mam wyznaczony termin amniopunkcji w Bydgoszczy w Szpitalu Miejskim w Bydgoszczy (nr2). Niestety nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek opinii na ich temat jeżeli chodzi o zabiegi inwazyjne ... Dlatego postanowiłam napisać do was Czy ktoś z was ma jakieś informacje na temat przeprowadzonej amniopunkcji w tym szpitalu? Kto wykonuje tego typu zabiegi?
Dziękuje za słowa otuchy. Boje się jak diabli ale uważam, że lepiej wiedzieć niż nie. Ciągle sobie mowie, że jak będę odpoczywać po zabiegu i wezmę antybiotyk by unikać zakażenia to musi być dobrze. Moje ryzyko z testu pappa wyszło 1:178 co mnie zszokowało z racji mojego wieku ( 27lat). Usg niby ok ale to czynniki biochemiczne przechyliły szaleMyślę, że nie masz się czego bać.W szpitalu zawsze operantami są genetycy prenatalnie.Na ogół to dwie, trzy osoby, które się zajmują tylko tym.Dziennie przeprowadzają kilka do kilkunastu takich zabiegów.