mala_mi1987
Fanka BB :)
Próbuję się skontaktować ze swoją panią doktor co ona radzi, ale ciężko ją złapać w inne dni niż przyjmuje u siebie,bo pracuje jeszcze w innych miejscach.Weź skierowanie na amniopunkcje w Warszawie na pobycie szpitalnym.Polezysz min dzień po zabiegu, odpoczniesz i wrócisz spokojnie z.mezem do domu.
Wydaje się to najbardziej logiczne.
Jest mi bardzo przykro, że tak się zdarzyło o podziwiam, że obdarzyliście pocztę takim zaufaniem....
Sadze, że jedynie druga amnio - pobór płynu do badania mikromacierzy ma sens.I chyba podjęłabym to ryzyko na Waszym miejscu, choćby po to, aby wiedzieć i ustalić ewentualny plan działania - porodu/rehabilitacji its maluszka.[/QUOTErobujebsie skontaktować się
Dlaczego poczta?
Bo nigdy mnie do tej pory nie zawiodła, serio. Mając do wyboru dpd,ktore nigdy nie było na czas lub in post, gdzie zdarzylo mi się dostać wybrakowana paczkę, poczta była najlepszym rozwiązaniem. Paczka ekspres, 24h, wysłana przed 15.00 powinna być rano następnego dnia w Warszawie. Nieraz zamawiałam głupotę zwykłą paczką,ktora ktoś wysłał o 19.00 z drugiego końca Polski i na drugi dzień już ją odbierałam. Więc dlaczego ekspres miałby nie dojść? Tak jak pisałam, to najbardziej absurdalna sytuacja w moim życiu. Paczka z najważniejszym skarbem zaginęła. I tak, po fakcie myśleliśmy o tym,ze trzeba było jechać i zawieźć. Tak. Tylko mąż wolnego by nie dostał,bo i tak już był problem z wizytą u genetyka. I nie mogę sobie wybaczyć,ze stało się jak się stało. Straszne uczucie.
Pani pielęgniarka powiedziała,ze tylko jedna amnio przysługuje na NFZ. A za mikromacierz zapłaciliśmy już wszystkimi oszczednosciami. Nie mam za co prywatnie zrobić amnio.
Ostatnia edycja: