Kaśka 1983
Fanka BB :)
cudownie GRATULACJE !Dziś odebrałam wyniki z amniopunkcji wynik prawidłowy płeć żeńska jestem przeszczęśliwa czekałam 17 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownie GRATULACJE !Dziś odebrałam wyniki z amniopunkcji wynik prawidłowy płeć żeńska jestem przeszczęśliwa czekałam 17 dni
Synuś ❤i teraz córeczka ❤takGratuluje! To u Ciebie parka będzie?
Masakra. Gdyby rodzice chorych dzieci nie rehabilitowali ich prywatnie, w życiu nie doczekaliby się jakichkolwiek postępów. Niestety rehabilitacja na różnych polach jest koszmarnie droga.Cały czas niecierpliwie czekam na pełne wyniki amnio, choć muszę przyznać,ze od tygodnia bardziej na luzie, odkąd znam wyniki Fisha.
Trochę czuję się zmęczona, a mam niezły tydzień- jutro rehabilitacja synka, w czwartek spotkanie z koordynatorem ws. ustalenia wwr dla synka, w piątek logopeda, a w sobotę moja lekarka. I wszystko z rana.
I taka dygresja: rząd wam powie-rodzcie dzieci, chore czy zdrowe pomożemy..i zawsze się zastanawiam kto się łapię na te hasła. Nasz przykład: do tej pory chodziliśmy prywatnie z synkiem i do fizjo i do logopedy, ale po ostatniej kontroli u neurologa dostał synek skierowanie na NFZ na program zaburzeń mowy i słuchu. Miesięcznie należą się 2 h... Z których nie zdążyliśmy skorzystać,bo w momencie jak zapisałam synka to w lipcu zmieniły się zasady i jest jedna godzina miesięcznie. JEDNA! Przecież to jest śmiech na sali! Zajęcia wyglądają tak,ze przez 40 minut lohopedka mówi mi jak mam z dzieckiem w domu ćwiczyć..a przecież mam zdrowego synka, który potrzebuje tylko wspomozenia w rozwoju. A co z dziećmi wymagającymi o wiele więcej pomocy w rozwoju?
Od kiedy z synkiem chodzisz jak to za obserwowalas że coś jest nie tak mój hm szybko zaczol chodzić mówić to się bałam bo późno mu się rozwiązała gadka jak miał 2.5 roku słyszy słyszy dobrze A nawet za dobrze czasami musimy uważać co mówimy bo łapie jak nie wiem co ogólnie wydaje mi się że prawidłowo się rozwija zobaczymy w przedszkolu od września co będzie idzie jako 3 latekCały czas niecierpliwie czekam na pełne wyniki amnio, choć muszę przyznać,ze od tygodnia bardziej na luzie, odkąd znam wyniki Fisha.
Trochę czuję się zmęczona, a mam niezły tydzień- jutro rehabilitacja synka, w czwartek spotkanie z koordynatorem ws. ustalenia wwr dla synka, w piątek logopeda, a w sobotę moja lekarka. I wszystko z rana.
I taka dygresja: rząd wam powie-rodzcie dzieci, chore czy zdrowe pomożemy..i zawsze się zastanawiam kto się łapię na te hasła. Nasz przykład: do tej pory chodziliśmy prywatnie z synkiem i do fizjo i do logopedy, ale po ostatniej kontroli u neurologa dostał synek skierowanie na NFZ na program zaburzeń mowy i słuchu. Miesięcznie należą się 2 h... Z których nie zdążyliśmy skorzystać,bo w momencie jak zapisałam synka to w lipcu zmieniły się zasady i jest jedna godzina miesięcznie. JEDNA! Przecież to jest śmiech na sali! Zajęcia wyglądają tak,ze przez 40 minut lohopedka mówi mi jak mam z dzieckiem w domu ćwiczyć..a przecież mam zdrowego synka, który potrzebuje tylko wspomozenia w rozwoju. A co z dziećmi wymagającymi o wiele więcej pomocy w rozwoju?
GratulacjeWynik pappa prawidłowy! Odpuszczam dalsze drążenie i szukanie. Jestem taka szczęśliwa!
Wynik pappa prawidłowy! Odpuszczam dalsze drążenie i szukanie. Jestem taka szczęśliwa!