mala_mi1987
Fanka BB :)
Jeszcze do mnie nie dociera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, znam wyniki z Fisha! Są dobre!
Rozmowa z pielęgniarka była dziwna, mniej więcej tak jak Wam opisywalam wcześniej...
-Dzien dobry, dzwoni taka i taka z takiej placówki, czy z panią taką mam do czynienia?
-tak
-sa wyniki. I można je odebrać w każdej chwili
-.............(tysiąc myśli, łzy w oczach) co za ulga
-wielka ulga! (wzrusz pielegniarki, tym większy u mnie)
Bo to była ta sama pielęgniarka,ktora widziała moje wyniki zaraz po usg. I moje łzy.
Telefon odebrałam w trakcie spaceru z synkiem, łzy miałam w oczach, dobrze,ze miałam okulary przeciwsłoneczne
Znalazłam lekarza,ktory mógłby mnie dzisiaj zbadać, bo chciałam już mniej się stresować oczekując pełnych wyników amnio. Naczekałam się ponad 2 godziny w poczekalni, i zobaczyłam moje maleństwo, z tykającym rytmicznie serduszkiem, żwawo poruszającym się i ogarnął mnie spokój... Do momentu słów lekarza,ze nie wie,czy powinien mi mówić,zeby mnie bardziej nie stresować (bo zaznaczył na wstępie wizyty,ze widać,ze jestem ogromnie zdenerwowana), ale widać maleńkiego krwiaka. Nieduży, mam sobie nie zawracać nim głowy do wizyty u swojej pani dr, ale wspomnieć jej,ze widział. Dostałam pozwolenie na wycieczkę i jutro jedziemy w góry się odstresować, oczywiście mam na myśli spacery po deptaku i wzdłuż rzeki..
Mała mi krwiaczki czasami jest tak że usuwają mojej koleżance urodziła się córeczka i lekarz patrz na plecach ma krwiaka taki wielkości paznokcia w kciuku i robili badania i nie jest nic groźnego tylko muszą to obserwować i jeździć na kontrolę dzidzia rośnie przybiera na wadze A i nie słyszała na jedno uszko wszystko jest ok tylko nie słyszy i dopiero koło listopada na wizytę z prawie uszka w szpitalu jej powiedzieli albo zalegają jej wody plodowe albo wosk bo na usg nic nie widzą uszko jest ukształtowane błona bąbelkowa jest
NiedziękujęGratuluję!Niech już teraz wszystko będzie dobrze
Mała mi A o której byłaś tam bo by rano o 9.30 A koło 13.30 wychodzolismy kolejka była w kasieBasiu,ale tu nie chodzi o krwiaka u dzieckazbo tego chyba na usg nie widać, a na macicy.
Świat jest baaaardzo mały, Basiu. Mogłyśmy nie raz się dzisiaj minąć w Ustroniu
Trzymam kciuki,by wszystko było dobrze mnóstwo dziewczyn decyduje się na dzieci w późniejszym wieku i dzieci rodza się zdrowe. Myśl pozytywnie!No, to jutro wielki dzień. Jedziemy się badać. Ech, nie zasnę dzisiaj oczywiście.