reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Ja dziś jadę po dedektor tętna płodu żeby mieć pod kontrolą dzidziusia po badaniu
Ale oprócz serca są też możliwe inne powikłania. Ogólnie mam na myśli to abyś nie nakrecala się, ja po amniopunkcji poczułam ulgę, że 50% mam za sobą a drugie 50% To wynik i będzie koniec tej historii

Ale powiem tak lepiej się będę czuła po tej amnio jeśli będę słyszała że żyje moje malestwo po tym badaniu ginekolog mi powiedział że pacjentki co idą na amnio to zawsze mają dobre wyniki i jest wszystko ok i że dzidzia się rusza jest aktywna to dobrze gorzej jak była by mniej aktywna

Ale powiem tak lepiej się będę czuła po tej amnio jeśli będę słyszała że żyje moje malestwo po tym badaniu ginekolog mi powiedział że pacjentki co idą na amnio to zawsze mają dobre wyniki i jest wszystko ok i że dzidzia się rusza jest aktywna to dobrze gorzej jak była by mniej aktywna

Basia niema reguly.... Moj synus cały czas byl aktywny na usg aż do 5dni po amnio... Ale ja tu chyba jedynym takim "przypadkiem" jestem... Wynik dobry a po 5 dniach od amnio go straciłam....
Zal jest ogromny bo amnio przebiegla bez komplikacji...
Do dzis pluje sobie w brode ze posłuchalam lekarzy...

reklama
Basia niema reguly.... Moj synus cały czas byl aktywny na usg aż do 5dni po amnio... Ale ja tu chyba jedynym takim "przypadkiem" jestem... Wynik dobry a po 5 dniach od amnio go straciłam....
Zal jest ogromny bo amnio przebiegla bez komplikacji...
Do dzis pluje sobie w brode ze posłuchalam lekarzy...
Hm 5 dni po amino i przebiegło bez komplikacji to na pewno był inny powód że mały synuś odszedł ale tego się teraz, nie dowiesz mi mówił i że 2 dni jest zagrożenie A już później mija i że mam przyjść po 2 dniach na sprawdzenie tętna dzidzi do mojej ginekog tak mi moja powiedziała

Do góry